Elérhető hazánkban az OKI MB700 sorozatú multifunkciós nyomtatócsaládja

forrás: Prím Online, 2013. szeptember 25. 10:31

Már Magyarországon is elérhető az OKI új, A4-es multifunkciós nyomtatósorozata, az MB700 termékcsalád, amely a júniusban bevezetett, díjnyertes, színes MC700 szériába tartozó berendezések sikerére építkezik.

Az MC700/MB700 sorozat tagjai nyílt platformmal rendelkeznek, amely lehetővé teszi a dokumentumkezelés és a munkafolyamatok egyszerűsítését a vállalat minden szintjén. A mono és színes multifunkciós gépek széles skálájában bármely szervezet megtalálja az üzleti igényeinek megfelelő modellt és kivitelt.

 

Az elmúlt 18 hónapban az OKI számos termékkel bővítette kínálatát, amelyek sikeres fogadtatásra találtak a mikro-, kis- és közepes vállalkozásoknál. A vállalat ennek köszönhetően növelte piaci részesedését, valamint megbízható, minőségi és költséghatékony nyomtatási kínálatával megerősítette ismertségét a fogyasztóközpontú értékesítésben.

 

Hatékony munkavégzés

 

Az MB700/MC700 sorozat megkönnyíti a papíralapúról a digitális munkavégzésre történő átállást. A nyílt platform lehetővé teszi a különféle munkafolyamatok összekapcsolását az IT rendszerrel, így hozzájárul a teljesítmény növeléséhez. A széria berendezéseinek szoftveres felszereltsége ráadásul hatékony eszközkezelési feladatokat is lehetővé tesz többek között a távoli diagnosztika, illetve a nyomtatásellenőrző és –hitelesítő funkciók révén.

 

 

Az MB700/MC700 sorozat az MC760dn/dnfax, MC770dnfax, MC780dfnfax, MB760dnfax, MB770dn/dnfax/dfnfax modelleket foglalja magában, melyek mindegyike beépített tűzőgéppel rendelkezik. A dfn kivitelű nyomtatókban belső finisher is található, amely automatikusan összerendezi és igény szerint összetűzi a kinyomtatott dokumentumokat.

 

Nagy teljesítmény, magas szintű biztonság

 

Az új, LED technológiás mono és színes multifunkciós berendezések 23 centiméter átmérőjű, színes háttérvilágítású érintőképernyővel kaphatók, amelynek kezelőfelülete könnyedén testre szabható. Az MC780 40 lap/perc, míg az MB770 52 lap/perc nyomtatási sebességre képes. Ezenkívül az automatikus kétoldalas nyomtatás és szkennelés, a rugalmasan beállítható lapbeolvasási formátumok és rendeltetési helyek, valamint a nagy teljesítményű, 160 GB-os merevlemez az alapkiépítés részeként érhetők el.

 

A környezetbarát mono multifunkciósokban többek között a titkosított, valamint az azonosítószám alapján történő nyomtatás, a lemeztörlési lehetőség, a kártyaalapú hitelesítést igénylő nyomtatás és egyéb, hasonló funkciók gondoskodnak a biztonságos dokumentumkezelésről.