Vasútállomásokon is ingyenes Wi-Fi lesz a MÁV-nál

Czipperer Dia, 2013. szeptember 28. 09:42

Már nem csak a gyorsvonatokon élvezhetik az utasok a netezés előnyeit, hanem nemsokára a nagyobb állomásokon is. Szeptember 27-én a vasúttársaság ugyanis üzembe helyezte az első állomási Wi-Fi-rendszert is Keszthelyen.

Keszthely után újabb állomások következnek a sorban  ha a tesztüzem beválik. A szolgáltatást a MÁV ingyenesen biztosítja az utasok számára. A vasúttársaság célja ezáltal, hogy plusz, díjmentes szolgáltatást nyújtsanak.

 

 

 

A keszthelyi Wi-Fi-rendszer beüzemelésének apropóját a Balatonszentgyörgy–Keszthely vasútvonal megnyitásának 125. évfordulója előtt tisztelgő ünnepség adta, amely 2013. szeptember 27-én, pénteken volt Keszthelyen. A tesztüzemű szolgáltatás szakmai és infrastrukturális hátterét a T-Systems Magyarország Zrt. biztosítja.

 

Az évforduló alkalmából a vasúttársaság egész nap színes programokat kínált a keszthelyi állomásra kilátogatóknak. Volt nosztalgia vonat, hajtányozási lehetőség, valamint matricázott Aranycsapat-mozdony és a Weöres-mozdony várta az érdeklődőket. Mindeközben már működött a Wi-Fi, így a legjobb pillanatokat akár ismerőseikkel is megoszthatták.