Pigmentalapú címkenyomtatóval rukkolt elő az Epson

forrás: Prím Online, 2013. október 3. 12:52

Az Epson bemutatta a TM-C3500 címkenyomtatóját, amellyel megoldhatóvá válik a színes címkék házon belüli nyomtatása. A készülék festékalapú tinta helyett pigmentalapú tintát használ. Ennek köszönhetően olyan tartós, színes címkék nyomtatására van lehetőség, amelyek gyorsan száradnak, valamint kenődés-, víz- és fakulásállóak.

A gyártóipar, vegyipar, egészségügy, kiskereskedelem és rendezvényipar igényeinek megfelelően tervezett nyomtató lehetővé teszi a vállalatoknak, hogy saját címkéket nyomtassanak házon belül, így a hosszú kiszállítási idő és a címkegyártás magas költségei egyaránt kiküszöbölhetők. A TM-C3500 szélesebb körű konfigurációs beállításainak köszönhetően a felhasználók könnyedén testreszabhatják a címkéket.

 

A DURABrite Ultra tintapatronok költséghatékony működést biztosítanak, mivel csak a kifogyott színt szükséges pótolni. A festékalapú tintapatronokhoz képest a pigmentalapú tintával nyomtatott címkék, vonalkódok, feliratok és jegyek tartósabbak, jobb minőségűek és hosszabb élettartamúak. Az LCD kijelzőn a felhasználók ellenőrizhetik a nyomtató állapotát, és értesülhetnek róla, ha szükségessé válik egy patron cseréje.
 

A TM-C3500 nyomtató 2013 szeptemberétől kapható.