Karácsony előtt jön a PS4

Czipperer Dia, 2013. október 11. 10:13

Hivatalosan is bejelentették a PlayStation 4 magyarországi megjelenését. Karácsonyi ajándékként már ott csücsülhet a fa alatt, hiszen december 13-án már elérhető lesz hazánkban is.

A Sony bejelentette a PS4 csehországi, szlovákiai és magyarországi megjelenését, mindegyik országban egyidőben, még karácsony előtt jelenik meg a játék. Jó hír, hogy a vezeték nélküli kontroller (DUALSHOCK 4) is ezen a napon debütál, valamint ennek a töltője és a függőleges állvány is.

 

DS4

 

Aki szeretné kihasználni a PS4 nyújtotta játékélmény legjavát, annak a DUALSHOCK 4 (DS4) sokat segíthet, hiszen számos funkcióval és több érzékszervre hatva fokozza a játékélményt. Emellett korszerűsített mozgásérzékelőket, beépített hangszórókat és könnyű karokat tartalmat. Több színben is kapható lesz (fekete, piros, kék), 17 990 forintos áron.

 

Szoftverkínálat

 

Érkezik a Killzone: Shadow Fall, a DRIVECLUB és a KNACK is. És ott van további 30 játék, amelyek jelenleg még fejlesztés alatt állnak (SCEE Worldwide Studios gondozásában), ezekből 20 még a konzol első évében fog megjelenni. Közülük néhány: InFamous: Second Son, The Order: 1886, Siren, Hell Divers, Shadow of the Beast, Resogun és Everybody’s Gone to The Rapture.

 

Később is jön összesen 110 játék, köztük a Destiny, a Call of Duty: Ghosts és a Skylanders Swap Force, Diablo III , a KINGDOM HEARTS III és a FINAL FANTASY XV , az Assassin’s Creed IV Black Flag és a Watch_Dogs, az NBA 2K14, a The Elder Scrolls Online, a LEGO Marvel Super Heroes, Mad Max , valamint a Minecraft is. 

 

A hamarosan érkezők között elérhető lesz PS4-re a N++, a Volume, a Wasteland Kings, a Binding of Isaac: Rebirth, a Guns of Icarus Online, a Super Exploding Zoo, a Road Not Taken, és a Hotline Miami 2: Wrong Number

 

Elérhetőség

 

A legújabb PlayStation tehát december 13-tól lesz elérhető, ára Magyarországon 127 990 forint lesz. A konzol egy választható játékkal – Killzone: Shadow Fall – együtt 140 990 forintos csomagáron is kapható majd.