Magyarország legjobb programozója kerestetik

forrás: Prím Online, 2013. október 16. 14:36

Az NNG navigációs szoftvercég idén először hirdeti meg saját programozó versenyét, amelyre a C++ programnyelvet ismerő informatikus diákok és tapasztalt szakemberek jelentkezését várja. A verseny fődíja részvétel a barcelonai Mobile World Congress konferencián.

Az NNG versenye a C++ Grand Prix lehetőséget teremt arra, hogy a résztvevő informatikus hallgatók és tapasztalt szakemberek felismerjék és fejlesszék készségeiket, valamint olyan kihívásokkal találkozzanak, amellyel bizonyíthatják, hogy joggal emlegetik őket a szakma legjobbjai között.

 

A verseny feladatait az NNG legkiválóbb, a szakmában komoly tudással rendelkező programozói állították össze, amely garantálja, hogy a jelentkező csapatok ismereteikhez méltó feladatokkal találkozzanak a Grand Prix során.

 

Háromfős csapatok nevezését várják október 28-ig. Az online C++ programozási és probléma-megoldási feladatok sikeres megoldását követően a szakmai zsűri választja ki azokat a legeredményesebb csapatokat, akik részt vehetnek a decemberi döntőben.

 

 

A végső megmérettetés az NNG székházában, a 2012-es év irodájában lesz. A verseny fődíjas csapata a világ egyik legjelentősebb mobil programozói konferenciáján, a barcelonai Mobile World Congressen vehet részt.

 

A C++ Grand Prix-re a hivatalos oldalon keresztül lehet jelentkezni.