Egyedülálló szervizközpont nyílt Győrben

Czipperer Dia, 2013. október 18. 11:35

Tegnap nyílt meg Győrben az Európában is egyedülállónak számító Samsung szervizközpont. létesítmény a Smart és Prémium Megoldások Központ nevet viselve központi szervizzel, bemutatóteremmel, digitális otthonnal és számos vásárlási lehetőséggel várja a fogyasztókat.

 

Győrben nyitott új szervizközpotot tegnap a Samsung. A központ egyben regionális irodaként és prémium bemutatóteremként is funkcionál, ahol tapasztalt szakemberek igyekeznek mindenben a vásárlók rendelkezésére állni.

 

Különlegessége abban rejlik, hogy bárki, aki kíváncsi rá, hogyan működnek a különféle Samsung eszközök, személyesen győződhet meg róla. Itt lehetőség van kipróbálni a különféle eszközök együtt működését, például azt, hogyan irányítható okostelefonnal egy tévé, Sokszor ezeket a felhasználók csak expókon, konferenciákon láthatják, vagy esetenként csak videókon.

 

 

Facskó István, a Samsung Electronics Magyar Zrt. elnöke a megnyitón arról beszélt, hogy Győrbe a digitális otthon légkörét igyekeznek megteremteni, itt van külön kipróbálásra szánt idő, és a dolgozók szakmai hozzáértése révén minden kérdésre választ kapnak a fogyasztók.

 

A központ előnye még, hogy itt nem csak kipróbálni van lehetőségük az adott terméket, hanem megvásárolni is.