eMag Magyarországon is

Czipperer Dia, 2013. november 1. 13:49

Hazánkban is megkezdte működését Európa egyik legjelentősebb online kereskedelmi vállalkozása. Az egyszerűségéről elhíresült eMag célja, hogy a magyar piac első számú B2C online kereskedelmi vállalatává váljon.

Magyarországra is megérkezett az eMag online kiskereskedelmi vállalat, amely 13 árukategória több mint 10 000 termékét kínálja a vásárlóknak, mindezt a legegyszerűbb keretek között. Az eMagnál a kiszállítás gyors és precíz, és a vevő számára előnyös utánvéttel fizethet. Így az árut helyben kibonthatja, és még akkor is elállhat a vásárlási szándékától, de ha akkor még minden jónak tűnik, 15 napig még mindig visszaküldheti a terméket. Későbbiekben pedig megbízható és gyors szervizelésre számíthat. Persze, a már megszokott kártyás fizetésre is van lehetőség.

 

Itt tehát minden olyan igényt igyekeztek egybegyúrni, amely fontos az online vásárlók számára, vagyis az eMag méltó versenytársa lehet már most a hazai online kiskereskedelmi vállalatoknak.

 

Az eMAG Kelet-Közép-Európa vezető e-kereskedelmi csoportjának, az Allegro Group Europe-nak tagja, melyhez az alábbi online kereskedelmi oldalai tartoznak: a vatera.hu, az aprod.hu, a grando.hu és az arukereso.hu.