Assassin's Creed IV: Black Flag játék jár egyes ASUS termékekhez

forrás: Prím Online, 2013. november 5. 09:11

Az ASUS Republic of Gamers (ROG) bejelentette, hogy a Ubisofttal együttműködve az Assassin's Creed IV: Black Flaget mellékelik a Rampage IV Black Edition alaplaphoz, illetve egyes, kifejezetten játékosoknak szánt PC-khez, mint a Tytan G30 vagy a G750 noteszgép.

Az Assassin's Creed IV: Black Flag a titkos kalandok legújabbika, amelynek megjelenését a világ játékostársadalma tűkön ülve várja – és az ASUS ROG lesz a Ubisoft ajánlott hardverpartnere a PC-s megjelenéshez.

 

A Ubisoft szintén az ASUS ROG-ot ajánlja, ha valaki játékkiegészítőket keres az Assassin's Creed IV: Black Flag élvezetéhez. Ahogy a játék producere, Martin Schelling (Ubisoft) mondta: „Lenyűgöző az a teljesítmény, amellyel az Assassin's Creed IV: Black Flag az ASUS ROG termékeken fut.”

 

Hihetetlen technológia, nagyszerű teljes játékos csomag és fantasztikus választási lehetőségek

 

A Ubisoft Assassin's Creed IV: Black Flag teljes játékos csomagját kiélvezni akaró vásárlók többféle kiváló ROG termék közül választhatnak.

 

Az ASUS ROG Rampage IV Black Edition egy olyan X79 lapkakészletes alaplap, amelyet a ROG legfejlettebb technológiáival zsúfoltak tele úgy, hogy erre áhítozzon minden igényes játékos és extrém túlhajtó, aki az LGA2011 Intel Core i7 (Ivy Bridge-E) processzorok teljes teljesítményére, a (nyolc, maximum 2800 MHz-re túlhajtható DIMM kártyahelyen elhelyezkedő) max. 64 GB DRAM-ra és több grafikus kártya (több GPU) használatára vágyik.

 

Az alaplapon megtalálható a precíz és különlegesen stabil Extreme Engine DIGI+ III feszültségszabályzó modulos (VRM) tápellátás, a rendszer kényelmes hangolására és figyelésére használható OC Panel vezérlőközpont, valamint a SupremeFX Black audiohardver-technológia, amely bármely csúcskategóriás különálló hangkártyával felveszi a versenyt. A Rampage IV Black Edition a beépített Intel Ethernet és GameFirst II technológiának köszönhetően késleltetésmentes játékot kínál azáltal, hogy prioritásokat határoz meg az adatforgalom-típusokhoz az optimális válaszidő biztosításához.

 

Az Assassin's Creed IV: Black Flag emellett többféle asztali PC-vel, például az ASUS ROG Tytan G30-cal is kapható csomagban. A Tytan G30 egykattintásos Turbo Gear túlhajtási szolgáltatásával a felhasználók a lehető legtöbbet hozhatják ki a 4. generációs Intel Core i7-4770K processzorból — amelynek négy magja azonnal túlhajtható maximum 4,1 GHz sebességgre.

 

A Tytan G30-ban a legújabb NVIDIA GeForce GTX 780 grafikus kártya gondoskodik a sima játékélményről még a legmagasabb grafikai beállítások mellett is, valamint az ASUS SonicMaster technológia és az AudioWizard hangtuning-segédprogram felel az optimális hangért, hogy azok különlegesen tisztán, hangosan és részletesen szólaljanak meg a különböző játékfajtáknál. A házventilátorok intelligens szabályozása és az integrált folyadékos CPU-hűtés hatékony hőleadást garantál, ami nem csak operációs rendszer működését teszi stabilabbá, de a zajszintet is csökkenti. Az akcióban az ASUS ROG Tytan G50, G70 és CG8890 is részt vesz majd, valamint a G10, M51 és M70 asztali PC-k.

 

A játékosok számára tervezett ASUS ROG G750 noteszgéphez is jár majd ingyenes Assassin's Creed IV: Black Flag. A G750-ben a legújabb és legjobb processzor- és grafikus technológiák dolgoznak. A különlegesen nagy teljesítményű 4. generációs Intel Core i7 processzorok mellé dedikált NVIDIA grafika — akár GeForce GTX 780M — társul a páratlan noteszgépes játékélményért.

 

A G750 nagy teljesítményű, kettős hátsó kivezetésű szellőzőrendszere kivételes hatékonysággal hűti a noteszgépet, a levegőt a gép hátulján fújva ki, hogy mind a zajt, mind a hőt távol tartsa a játszó személytől. A noteszgép alulról megvilágított billentyűzetét kifejezetten a játékosok igényeihez tervezték, a dedikált számbillentyűkkel és a külön választott iránygombokkal. A nagyméretű, több ujjal kezelhető touchpaddel, a tömör alumínium csuklótámasszal és a szögállítást megkönnyítő ollós mechanikájú lábbal a G750 győzelemre született. 

 

 

Elérhetőség és árak

 

Az ASUS és a Ubisoft akciójában az Assassin's Creed IV: Black Flag a Rampage IV Black Edition alaplappal, illetve válogatott játékos PC-kkel (pl. a Tytan G30 vagy a játékra szánt G750 noteszgép) egy csomagban kapható.

 

Novembertől az ASUS NVIDIA GeForce GTX Titan, GTX 780 és GTX 770 grafikus kártyák is kaphatók Assassin's Creed IV: Black Flag játékos csomag formájában.