Mobilappal adni-venni

forrás: Prím Online, 2013. november 11. 16:52

Hogyan szabadulhatunk meg legegyszerűbben megunt CD-inktől, használt ruháinktól? Miként találhatjuk meg leendő otthonunkat, legkedvesebb házi kedvencünket vagy a család új autóját egy kattintással? Egy mobilalkalmazás elég hozzá.

Az egész világon kezd visszaesni a kompakt fényképezőgépek aránya, melynek egyértelmű oka, hogy fényképezésre leginkább okostelefonunkat használjuk.  Míg egy háztartásban egy-két fényképezőgépnél általában nincs több, addig a mobilpenetráció egyre nő, Magyarországon például egy főre 1,2 készülék jut.

 

Ingyenes hirdetés kockázatok nélkül

 

Nem meglepő tehát, hogy amit tudunk, azt mobilon intézzük, hiszen az mindig kéznél van. Ezt ismerte fel a topapro.hu apróhirdetési portál is, és fejlesztette ki alkalmazását, mellyel nem csak hogy minden hirdetést ingyen adhatunk fel, de sokkal egyszerűbbé válik akár megunt dolgaink, bútoraink, autónk vagy akár a házunk eladása érdekében készített fotók feltöltése is a rendszerbe. Az eddigi fényképezőgép – USB csatlakozó párost tehát nem szükséges a kezünk ügyében tartani. Az okostelefonnal készített képeket a megfelelő készülékkel és programokkal még a mobilunkon megvághatjuk, a felesleges részeket eltűntethetjük, hogy aztán a legbizalomgerjesztőbb, leginkább vásárlásra ösztönzőbb képeket tölthessük fel.

 

Aki pedig keres, az talál, ráadásul nem akármit: a Topapro alkalmazásban – rászűrve a kategóriára – olyan beállítást is választhatunk, amely az adott termékek képét mutatja csupán, megspórolva a fölösleges kattintásokat, de listázhatjuk is az ajánlatokat – ami hasznos lehet például az „állást kínál” kategóriában.  A hirdetőt egy gombnyomással fel is hívhatjuk, de akár el is menthetjük a telefonszámát, ha később szeretnénk érdeklődni az adott termék iránt.

 

 

Okosan adni-venni

 

Az alkalmazással van lehetőségünk saját Facebook oldalunkra is posztolni a hirdetéseket, így hirdetőként promotálhatjuk egy még nagyobb körnek eladásra kínált termékünket, amint az felkerült, vásárlóként pedig ajánlhatunk ismerőseinknek autót vagy szolgáltatást is – egy kattintással.  

 

Jelenleg  113 ezer hirdetés érhető el az oldalon, amelyek közül a számunkra fontosakat kategóriákban, városokra szűkítve vagy a kulcsszavas keresővel találhatunk meg.

 

Az alkalmazás ingyenesen letölthető iOS és Androidos készülékekre is.