Új üzleti portfólióval érkezik az AIDA64 v4.00-s verziója

forrás: Prím Online, 2013. november 19. 13:18

Átalakította üzleti termékportfólióját a FinalWire. A változásokat a piaci igényekhez megfelelően vezették be. Az AIDA64 programcsalád mostantól három üzleti és egy otthoni felhasználóknak szánt kiadást foglal magába. Megjelent a hardver- és szoftverleltározási célokra használható, olcsóbban licencelhető AIDA64 Network Audit, valamint az önállósított AIDA64 Engineer, mely az otthoni felhasználóknak szánt AIDA64 Extreme verziónál több szolgáltatást kínál.

Az AIDA64 hálózati leltárkészítésre alkalmas, üzleti kiadásai mostantól már teljes funkcionalitás mellett próbálhatók ki az újonnan bevezetett 30 napos tesztlicenccel, melyet egy rövid űrlap kitöltésével lehet igényelni a weboldalon.

 

Az AIDA64 Extreme és AIDA64 Engineer 30 napos próbaverziója változatlanul szabadon letölthető a weboldalról, és megvásárolt licenc birtokában teljes értékű kiadássá frissíthető. Természetesen minden érvényes licenccel rendelkező Business Edition és Extreme Engineer felhasználó ingyenesen frissíthet az új, több funkciót biztosító kiadásokra.

 

A portfólió megújítására a v4.00-s AIDA64-verzió kiadásával együtt került sor. E novemberi frissítésben bemutatkozik egy többszálú OpenCL GPGPU benchmarkmodul, amelynek segítségével lehetőség nyílik a modern grafikus processzorok és APU-k számítási teljesítményének mérésére. Ezen felül az új verzió – amint azt megszokhattuk – támogatja a legújabb, esetenként még piacra sem került hardvereket.  

 

A termékek mellett megújult az AIDA64 magyar weboldala is: mostantól egy korszerű, a korábbinál látványosabb és egyben bővebb információkat tartalmazó felületen tájékozódhatnak a látogatók a világszerte több mint 1,2 millió ügyfél által használt megoldásról.

 

Új szolgáltatások és újonnan támogatott hardverek:

 

- OpenCL GPGPU sebességmérő csomag

- 64 bites optimalizált sebességmérés AMD „Kaveri” és „Bald Eagle” APU-n

- Razer SwitchBlade LCD kezelése

- Optimalizált sebességmérés Intel „Bay Trail” SoC-on

- Intel Atom C2000 „Avoton” és „Rangeley” SoC-ok bővített támogatása

- Intel Quark X1000 „Clanton” SoC előzetes kezelése

- OpenCL 2.0 bővített támogatása

- VirtualBox v4.3 és VMware Workstation v10 támogatása

- OCZ Vector 150 és Samsung XP941 SSD támogatása

- AMD Radeon R5, R7, R9 GPU-család diagnosztikája

- nVIDIA GeForce GTX 760 Ti és GeForce GTX 780 Ti GPU-k diagnosztikája

 

Az új funkciókról bővebben az alábbi dokumentumban olvashat: AIDA46 v4.00 újdonságok.doc