Játékkonzollá alakítja mobileszközeinket a Logitech vezérlője

forrás: Prím Online, 2013. november 21. 09:52

A Logitech bemutatta új gaming vezérlőjét, amellyel játékkonzollá alakíthatjuk mobileszközeinket. A Logitech PowerShell Controller + Battery iOS 7-tel kompatibilis, így iPhone 5S-en, iPhone 5-ön és 5. generációs iPod Touch-csal is használhatjuk.

Ahhoz, hogy használatba vehessük ezt az egyedülálló kiegészítőt, egyszerűen helyezzük be az iPhone-t vagy az iPod-ot a vezérlőbe úgy, mintha egy hagyományos tokba tennénk. A Logitech PowerShell Controller + Battery analóg vezérlői olyan játékélményt kínálnak a játékosoknak, amit a hagyományos játékkonzoloknál már megszokhattak, hiszen a játékokat egy D-paddel, ravaszgombokkal és a többi megszokott vezérlővel irányíthatják. 

 

Mivel a PowerShell Controller + Battery segítségével a vezérlőgombok a kijelzőn kívülre kerülnek, játék közben a teljes képernyőt látjuk, így jobb vizuális- és teljesebb játékélményben lehet részünk. Az eszköz kényelmes formájának köszönhetően hosszú időn keresztül is kényelmes használatot biztosít. Az eszköz kialakítása során arra is ügyeltek a tervezők, hogy a PowerShell Controller + Battery-t akár a zsebünkben is magunkkal vihessük.

 

“Ezzel az egyedülálló vezérlővel olyan élményben lehet részük az iOS 7-es eszközök tulajdonosainak, mintha egy konzolon játszanának” – mondta el Ehtisham Rabbani, a Logitech játék-üzletágának vezetője. Felmérésünk szerint az iPhone és iPod tulajdonosok 87%-a szokott játszani készülékén, így éppen itt volt az ideje, hogy egy kifejezetten a játékhoz tervezett kiegészítővel magasabb szintre helyezzük az élményt.”

A PowerShell Controller + Battery használatával az iPhone és az iPod egyik funkciójáról sem kell lemondanunk: a vezérlőbe helyezett készüléken elérhető marad a ki- és bekapcsoló gomb, beállíthatjuk a hangerőt, használhatjuk a kamerát, a hangszórót, a jackdugót, illetve tölthetjük is a telefont. A vezérlő 1500 mAh-s akkumulátora pedig megnöveli az iPhone 5s, az iPhone 5 illetve az 5. generációs iPod touch rendelkezésre állási idejét. Ráadásul mind a vezérlő, mind a mobil eszköz akkumulátorát tölthetjük akár anélkül is, hogy a mobil eszközt kivennénk a vezérlőből.  

 

A PowerShell Controller + Battery hosszú kompatibilitási listája egyre csak nő, és már most olyan népszerű iOS 7-es játékok találhatóak rajta, mint  a Bastion, a Fast & Furious 6: The Game, a MetalStorm Aces, a Galaxy On Fire 2 HD vagy a Nitro.

 

Ár és elérhetőség

 

PowerShell Controller + Battery a mai naptól előrendelhető a Logitech.comon keresztül, 99,99 eurós ajánlott fogyasztói áron. Az eszköz az Apple viszonteladóknál várhatóan decemberben lesz elérhető. További információért látogassa meg a gaming.logitech.com oldalt.