Tervezz Mikulást 3D-ben!

forrás: Prím Online, 2013. november 25. 11:37

A GE és a GRABCAD közös szervezésében tervezőverseny indul a Mikulás szánja új 3D-s változatának elkészítésére közösségi ötletbörze keretében. A versennyel kapcsolatos részletes információk, specifikációk és szabályok itt találhatók. A pályaműveket a GE Additív Gyártástechnológiai Laboratóriumának háromdimenziós tervezési szakértőkből álló csapata bírálja el. A győztes tervből dísz készül, amelyet a GE #3DPrintMyGift karácsonyi kampányában december 3-án, kedden mutatnak be.

Az elmúlt években a GE kutatói a cég széleskörű technológiai portfolióját kiaknázva megépítették és modernizálták a Mikulás szánját. Mivel mindjárt itt a karácsony és a kívánságlisták is egyre bővülnek, a GE tudósai most a nagyközönséghez fordultak, hogy a 3D nyomtatásban rejlő lehetőségeket kiaknázva tervezzenek a Mikulásnak egy teljesen új szánt, amivel biztosan célba juttathatja az összes ajándékot karácsonyra.


 
A GE háromdimenziós tervezési szakértőkből álló zsűrije elmondta, hogy a verseny weblapján már most is megtekinthető néhány pályamunka. „Nagyon tetszenek nekünk az eddigi tervek, és izgatottan várjuk, hogy még több érkezzen a hét folyamán” – mondta Juan Pablo Cilia gyártástervezési szakértő. „Reméljük, hogy minél több szánkótervet „köszönthetünk csengőszóval” a verseny weblapján, és a Mikulás időben megkapja az új szánját a karácsonyi ajándékszállításhoz.”




forrás: grabcad.com