„Melyik Facebook barátod utál” alkalmazás

Czipperer Dia, 2013. december 6. 15:22

Érdekes applikációról látott napvilágot. Egy új alkalmazást segítségével elmondhatjuk, mely Facebook barátainkat utáljuk, és, hogy ez a viszony kölcsönös-e.

Elsőre furcsának tűnhet a „Hate With Friends” névre keresztelt alkalmazás, melynek lényege, hogy kiválaszthatjuk, mely Facebook-ismerőseinket utáljuk, és megtudhatjuk, kik éreznek hasonlóan. Persze kérdés, hogy akkor miért lettek ismerők, és, ha az ismeretség után vált rosszabbá a viszony, miért nem törölték egymást?

 

 

Szóval, kicsit furcsa, és cseppet sem normális emberi kapcsolatokat építő megoldásról van szó, de azért nézzük meg, hogyan is működik a gyakorlatban.

 

Az app értesítést küld a felhasználónak arról, hogy utáljuk, és ő visszareagálhat, hogy érez irántunk. Ha ő is hasonlóképpen gondolja a viszonyt, két lehetőségünk maradt: 1. töröljük az ismerőseink közül, 2. némileg furcsa módon virágot is küldhetünk neki, ezáltal közeledhetünk hozzá.

 

 

A megálmodói hisznek abban, hogy érdemes pénzt fektetni ebbe a projektbe, és reménykednek, hogy sikerül összeszedniük 2 millió dollárt, hogy továbbfejleszthessék alkalmazásukat a következő Snapchatté.

 

Az alkalmazásnak saját oldala is van, ahol facebook fiókunkkal tudunk bejelentkezni, és ismerőslistánkból kiválasztani, kit is utálunk.

 

Forrás: Dailydot.com