Magyar győzelem az IronFX versenyén

Czipperer Dia, 2014. január 24. 18:23

Magyar Balázs nyerte azt a versenyt, amelyet az IronFX szervezett. A FOREX világ egyik vezető vállalata tavaly hirdette meg először „Kereskedelmi Legendák” elnevezésű megmérettetését, amelynek fődíja egy Lamborghini vagy pénzjutalom volt.

Ma a sajtó képviselői is részesei lehettek annak a pillanatnak, amikor Magyar Balázs, a verseny győztese eldöntötte, a luxusautó vagy a 150 ezer dollár mellett tesz le voksát.

 

Balázs bevallotta, IronFX ügyfélként már a kezdetektől figyelte a Trading Legends Competition (Kereskedemi Legendák versenye) versenykiírását (október), ám csak novemberben szállt be a küzdelembe, amikor látta, hogy az első helyezett kicsit „visszaesett”. A férfi szakmáját tekintve gépészmérnök, de hobbiszinten érdeklődik a tőzsde iránt. Ez meg is látszik, hiszen a megmérettetésen ő bizonyult a legjobbnak.
 

 

A nyeremény, a Lamborghini valóban elképesztő látvány volt, a kiállított autót személyesen is megcsodálva dönthette el Balázs, ezt vagy a pénznyereményt választja. Nos, két gyermekes apukaként nem volt nehéz a pénznyereményt választani.
 

 

Magyar Balázs, 36 éves győri gépészmérnök, két gyermek édesapja

 

A versenyre több mint 40 országból több tízezer pályázó indult, és végül több százan versenyeztek az FX eddigi legnagyobb díjáért, a 150 ezer dollárért. Magyar Balázs teljesítménye nem csupán azért elismerésre méltó, mert megnyerte a főnyereményt, hanem azért is, mert eddig még nem volt példa arra, hogy magyar versenyző a TOP50-be jusson.