Magyar oldallal készül a világ egyik legnagyobb fotóügynöksége

forrás: Prím Online, 2014. január 30. 12:03

A világ egyik legnagyobb stock fotó adatbázisa, az 123RF.com február elejétől magyar nyelvű oldalt indít, ahol majd 25 millió fotó, mozgókép és zene érhető el. Az oldal a magyar piaci igényekhez igazodva alakították ki.

A több mint 1 millió aktív felhasználóval bíró, a világ egyik legnagyobb stock fotóügynöksége, az 123RF.com bővíti szolgáltatásait és kiemelt figyelmet fordít a magyar piacra. A 25 millió darab kereskedelmi célú illusztrációs fotóval, grafikával, mozgóképpel és zenével rendelkező tárhely február elejétől már magyar nyelven is kínálja szolgáltatásait: a hazai ügyfélszolgálat mellett teljesen magyar nyelvű felhasználói felülettel és keresőfunkcióval látja el weboldalát.

 

„Az 123RF.com amerikai gyökerű nemzetközi cég, amely a világ 200 országában kínálja szolgáltatásait, a versenytársakhoz hasonló feltételekkel, de annál kedvezőbb áron. A vállalat felismerte, hogy az ügyfelei számára milyen fontos a személyes kiszolgálás, ezért magyar képviseletet, majd magyar nyelvű weboldalt is létrehozott, amely így a nap 24 órájában kielégíti az egyedi, speciális igényeket ” – mondta Kardos Judit az 123RF.com hazai képviselője, aki hozzátette, az oldalon nemcsak nemzetközi fényképek, hanem magyarországi tartalmak, magyar fotósok képei is megtalálhatók.

 

 

Az Internetet elárasztják a fényképek, ugyanakkor azok felhasználása akár a legkisebb weboldalon is sérti a szerzői jogokat, amely büntetéssel jár. Az 123RF.com illusztrációs fotói által képszerkesztők, bloggerek, kisvállalkozások, vagy nagyobb hazai és multinacionális cégek is segítséget kaphatnak, s már akár 50 forinttól vásárolhatnak fényképeket weboldalukhoz, reklámkampányhoz vagy saját, egyéni célra is.

 

Az oldal illusztrációs fotói mellett mozgóképek, grafikák és hangulat szerint keresendő aláfestő zenék is megtalálhatók multimédiás tartalmakhoz, rádiós szignálokhoz, reklámfilmekhez vagy weboldalakhoz egyaránt, mindez a többi nagy, nemzetközi stock fotó ügynökségtől eltérően felhasználóbarát megoldással, anyanyelven és kedvező áron.