Valentin-napi tippek a Delltől

forrás: Prím Online, 2014. február 10. 19:55

Angolszász hagyományokon alapul a szerelmesek napja, azaz Valentin-nap, mely hazánkban is egyre népszerűbb. A XIV. században élt Szent Bálint püspök, a jegyesek és fiatalházasok védőszentje, hozzá köthető az ünnep eredete. A legenda szerint megeskette a fiatalokat, majd megajándékozta kertjének virágaival a friss házasokat. Hite erejével visszaadta látását egy vak lánynak, akinek mielőtt február 14-án kivégezték, egy búcsúüzenetet küldött. Az aláírás a következő volt: „A Te Bálintod”.

Szeretnéd megünnepelni Te is a pároddal a Bálint-napot, de még nem tudod, mivel lepd meg kedvesed? A Dell sokféle lehetőséget kínál a szórakozásra, legújabb modelljei páratlan élményt nyújthatnak páros programjaitokban!

Ha a pörgős napok forgatagában egy pár órát összebújva töltenétek, válassz egy romantikus filmet lazításként. Az XPS 18 tökéletes társ az ilyen alkalmakra is. Óriási, 18 colos Full HD LCD érintőkijelzője lenyűgöző élményt nyújt, és kellemes kikapcsolódást garantál. A Dell legújabb egybegépe az Dell XPS 18, változatos lehetőségeket nyújt, ha szórakozni, játszani vagy beszélgetni szeretnénk, de a mindennapi munka során is számíthatsz rá.

Ha valamilyen aprósággal szeretnéd meglepni kedvesed, de nincs lehetőséged órákig a plázákban bóklászni, a Dell Inspiron 7000 sorozat legújabb, csúcsteljesítményű modelljei segítségedre lehetnek. Böngéssz az interneten és találj jobbnál jobb ajándékötleteket! Pár kattintással megrendelheted azt a terméket, ami igazán boldoggá teszi párodat. Ráadásul ezt bárhol megteheted, hiszen az új Inspiron laptop hihetetlenül könnyű és vékony, akkumulátor üzemideje közel 8 óra, így nem hagy cserben a hosszabb keresgélés során sem. A termékcsalád két méretben érhető el, és egyes tagjai már érintőképernyővel is kaphatóak.

Ha kedvesed állandóan hazahozza a munkát, nagy és nehéz laptopot cipel, Te pedig egy igazán hasznos ajándékkal szeretnéd meglepni, akkor egy Dell Vostro 5470 ultrabook a megoldás. Könnyű, vékony és elegáns megjelenésű modell, mellyel nem olyan megerőltető az otthon végzett munka sem. Nem okoz problémát, ha este nincs kedve a párodnak gépelni, hiszen elég csak beszélni hozzá, és hangvezérlésének köszönhetően a Vostro 5470 engedelmesen válaszol az üzenetekre, gépeli a dokumentumokat, és elindítja a kiválasztott háttérzenét. A beépített ujjlenyomat-olvasó megvédi az adatait, így nem kell tartani az illetéktelen felhasználóktól sem.