Lenovo S860, S850 és S660 okostelefonok

forrás: Prím Online, 2014. február 25. 16:19

A  Lenovo a 2014-es Mobile World Congress kiállításon bejelentette népszerű S-sorozatának következő generációs okostelefonjait. Az új S860, S850 és S660 okostelefonok a letisztult dizájn elemek négymagos teljesítménnyel és hosszú akkumulátor üzemidővel való kombinálásával érik el a lenyűgöző mobil élményt.

S860 a megszakítás nélküli egész napos használatra

 

A nagy teljesítményű, egész napos használatra alkalmas telefont kereső mobil felhasználók igényeinek kielégítésére kifejlesztett Lenovo S860 kiemelkedő, 40 napig terjedő készenléti időt és 3G hálózaton keresztüli, 24 óráig terjedő beszélgetési időt, valamint az alkalmazások gyors egyidejű futtatásához – beleértve a videók és más multimédiás tartalmak lejátszását – négymagos processzort és 2 GB-os RAM-ot kínál. Az S860 nagykapacitású akkumulátora még a felhasználók más eszközeinek útközben való feltöltését is lehetővé teszi a mellékelt mikro USB kábel segítségével.


 

S850 trendteremtő, teljesen üveg kivitelben

 

A divatos eszközöket kedvelő felhasználók szeretni fogják az S850-et feltűnően vékony és könnyű, teljesen üveg kiviteléért. Ez a tetszetős dizájn egy igazi igáslónak ad otthont, amely négymagos MTK processzorral, kiemelkedő minőségű fényképek készítésre alkalmas, 13 MP-es hátoldali és 5 MP-es előlapi kamerával, valamint a tartalmak nagy felbontásban való megtekintésére nagyméretű, 5 hüvelykes kijelzővel büszkélkedhet.



S660, a nagyteljesítményű mindentudó

 

A kiváló, sokoldalú Lenovo S660 okostelefon három kulcsszolgáltatást kínál az értéket keresőknek: egy lenyűgöző, csiszolt fém dizájnt, hosszú akkumulátor üzemidőt az egész napos használathoz és egy pénztárcabarát árat. E többcélú eszköz tárolója mikroSD kártyák segítségével 32 GB-ig bővíthető, míg az ujjlenyomatokkal és karcolással szemben ellenálló hátlap kényelmesen foghatóvá teszi az okostelefont.

 

fotó: androidcentral.com