Felhőbe vonul a WinZip

Czipperer Dia, 2014. február 26. 14:32

A WinZip új online szolgáltatást indít ZipShare néven. A felhő alapú szolgáltatás egyelőre még csak beta verzióban érhető el, ám jól működik együtt más hasonló megoldásokkal.

Felhőtárhely szolgáltatást indított útjára a népszerű tömörítési segédprogram, a WinZip. A beta verziót bárki kipróbálhatja. Egy vagy akár több fájlt is feltölthetünk egyszerre, melyet közösségi oldalakon (Facebook, Twitter, LinkedIn) vagy e-mailben is megoszthatunk másokkal.

 

A közzététel előtt jelszóval levédhetjük dokumentumainkat, így valóban csak azok férhetnek hozzá, akiket mi szeretnénk. Megadhatjuk az az időintervallumot is, hogy mettől meddig legyenek elérhetők az adott fájlok.

 

 

A ZipShare nem kíván versenyezni más felhőszolgáltatásokkal, hiszen jelenleg is támogatja a legtöbb népszerű konkurens termékből való feltöltést, mint a Dropbox, OneDrive, GoogleDrive, Box, SugarSync, HighTail és a CloudMe tárhelyszolgáltatásokat.

 

A szolgáltatás ingyenes formában is használható 50 MB feltöltésig. A fizetős modell havi díja 9,95 dollár, éves díja pedig 39,95 dollár.

 

Forrás: Techspot.com