Három konferencia egy helyen, egy időben

forrás: Prím Online, 2014. március 5. 16:55

Idén is lesz Evolution konferencia, amelyet együtt rendeznek meg a Mobile Hungaryvel és a Keresőmarketing nappal. Az Evolution március 12-én lesz, a Mobile Hungary és Keresőmarketingnap pedig március 13-án. 

Korábban már beszámoltunk róla, hogy 2014. március 12-13-án Budapesten, a Hotel Heliában rendezik meg a három konferenciát együtt: a Mobile Hungaryt, a Keresőmarketing napot és az Evolutiont. Még lehet jelentkezni: napos és kétnapos jegyek is válthatók.

  

A három eltérő formátumú rendezvényen az elmúlt évek tapasztalatai alapján együttesen várhatóan több mint 600 szakember vesz részt a hazai reklámszakma, ügynökségi piac, infokommunikációs terület, hirdetők, a mobil távközlés, az alkalmazás-fejlesztés, a digitális média és az IT területéről. 

  

Az egymáshoz mind az előadók körét, mind a tematikát tekintve lazán kapcsolódó konferenciákon – rövid nemzetközi kitekintés mellett - kifejezettem a magyar piac sajátosságaira reflektáló előadások, esettanulmányok és fórumbeszélgetések hangoznak majd el. A műhelyfoglalkozásokon – ahogy a szünetekben és az esti fogadáson is – az érintett szakmák maghatározó hazai szereplőivel lehet beszélgetésbe elegyedni és/vagy vitába szállni. 

 

A szekciókról és a programokról az Evolution és a Mobile Hungary oldalán  lehet tájékozódni.