SUSE SolidDriver program a legújabb hardvereszközök gyors telepítéséért

forrás: Prím Online, 2014. március 14. 10:37

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy újraindult a SUSE népszerű, Linux illesztőkhöz kapcsolódó partnerprogramja SUSE SolidDriver néven. A programnak köszönhetően az ügyfelek gyorsabban, kevesebb kockázat mellett vehetik használatba a legújabb hardvereszközöket Linux környezetben.

Néhány évvel ezelőtt a gyártók által szállított Linux kernelillesztők korántsem működtek olyan zökkenőmentesen és megbízhatóan, mint ahogy azt a vállalati ügyfelek elvárták. A SUSE ezért azon dolgozott, hogy kialakítsa a kernelillesztőkre vonatkozó kompatibilitási és támogatási specifikációkat, így egy olyan eljárást és átfogó eszközkészletet hozott létre, amely megbízható termékeket és szolgáltatásokat tesz elérhetővé a SUSE Linux Enterprise rendszeren.

 

A SUSE SolidDriver program megszünteti a szükséges kernelillesztők telepítésével együtt járó nehézségeket és kockázatokat, ezáltal gyorsabbá teszi a SUSE Linux Enterprise rendszerrel használt új technológiák bevezetését, és egyszerű módszert kínál az ügyfeleknek a teljes mértékben kompatibilis és támogatott szoftverkódok kiválasztására.

 

 

Napjaink felgyorsult műszaki világában a szervezetek folyamatosan újabb és újabb hardvereket állítanak üzembe infrastruktúrájukban. Az új hardvereszközök használatához gyakran új, a gyártók által szállított kernelillesztők telepítésére van szükség, ami rengeteg ügyfélnél okoz aggodalmat. A SUSE Linux Enterprise rendszert használó ügyfelek azonban nyugodtan telepíthetik a külső gyártók Linux kernelillesztőit a SUSE SolidDriver programon keresztül, mivel annak szabványai garantálják a kernelillesztők ellenőrzött kompatibilitását és támogatottságát.