Twitter: megnézhetjük, hányan látták tweetünket

Czipperer Dia, 2014. március 24. 13:40

A Twitter egy megoldással kísérletezik, mely segítségével a felhasználók megnézhetik, hányan látták tweetjüket. Ez eddig csak a hirdetők számára volt elérhető.

Egyelőre még csak teszteli a Twitter legújabb megoldását, amely segítségével a felhasználók megnézhetik, hányan látták tweetjüket. Minden egyes poszt alatt látszik majd egy szám, amely azt jelzi, összesen hány emberhez jutott el a mondanivalónk, kik voltak kíváncsiak rá.

 

Érdekes lehet majd szembesülni vele, valójában mennyire számít, vagy nem számít, mennyi követője van valakinek, milyen népszerűek az egyes tweetek. Elképzelhető, hogy egy kevesebb követővel rendelkező user esetén arányosan sokan olvassák az egyes posztokat, míg egy nagy követői bázissal bíró felhasználó tweetjeit pedig csak néhányan.

 

A Twitter nem nyilatkozott ezzel kapcsolatban, így azt sem lehet tudni, mik a végleges tervek. A The Verge tippadója, Lydia J. képekkel is szolgált arról, hogy a Twitter iOS kliensében a tweetjét hányan látták, amely, ahogy ő fogalmaz, szorongással tölti el.

 

 

Forrás: TheVerge.com