Miskolcon bővít a Vodafone

MTI Sajtóadatbank, 2014. április 1. 14:15

Diego Massidda, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója bejelentette, hogy a cég a következő másfél évben tovább bővíti miskolci regionális ügyfélszolgálati központját. A társaság 450 millió forintot invesztál miskolci beruházásába, és 240 dolgozóval, 540-re növeli itteni létszámát.

A következő másfél évben 240 fővel bővíti a miskolci regionális ügyfélszolgálati központban dolgozók számát a VODAFONE – jelentette be ma a borsodi megyeszékhelyen Diego Massidda, a társaság vezérigazgatója. A vállalat már most is működtet ügyfélszolgálatot Miskolcon, ahol jelenleg 300-an dolgoznak, így a fejlesztést követően 540-re nő az ott dolgozók száma. A bővítéssel a Macropolis épület-komplexumban rendelkezésre álló irodaterület is jelentősen megnő, 2700-ról 4300 négyzetméterre – mondta el Diego Massidda. A létszám feltöltését a jövő év közepéig valósítják meg.


Az ügyfélszolgálat bővítésére 450 millió forintot szán a Vodafone, ezzel összesen egymilliárd forintra nő a társaság által Miskolcon befektetett összeg. A most folyamatban lévő beruházás eredményeként a miskolci létesítmény fogja kiszolgálni a mobilcég több mint 2,6 millió magyarországi ügyfelét. A központ munkatársai az elmúlt évek során a több százezer írásbeli válasz mellett több mint 9 millió hívást fogadtak és 46 millió percnyi beszélgetést folytattak az ügyfelekkel.

MTI / VG.hu