A G-SHOCK is készül a vb-re

Farkas Norman, 2014. május 30. 10:20

Szeretnél egy új társat az idei labdarúgó-világbajnokság végigszurkolásához? Akkor jó hírünk van, ugyanis nagy eséllyel megtalálhatod a G-SHOCK új kollekciójában. A gyártó összegyűjtött 11 modellt, amelyek mindegyike egy-egy válogatott nemzeti színeiben pompázik.

Hamarosan itt a labdarúgó-világbajnokság: júniustól már az egész világ focilázban ég! Szeretnél másodpercre pontosan érkezni a televízió elé? Találd meg a szeretett csapatodhoz leginkább passzoló karórát, hogy ne maradj le az izgalmas mérkőzések kezdőrúgásairól! A G-SHOCK összegyűjtött 11 modellt, amelyek mindegyike egy-egy válogatott nemzeti színeiben pomopázik. Legyen szó így a címvédő spanyol csapatról, vagy a négyszeres világbajnok olasz együttesről, valamennyi szurkoló megtalálhatja közöttük kedvencét. A pályára lépő focistáknak ezúton is kívánja a gyártó, hogy legyenek olyan strapabíróak, mint a G-SHOCK karórái.

 

 

 

És most egyenként:

 

Anglia

 

A válogatott kék-fehér színösszeállításához illő GA-100A-7A kihagyhatatlan azok számára, akik Frank Lampard, vagy éppen Wayne Rooney miatt szorítanak az angoloknak.

 

 

Argentína

 

A világ egyik legsikeresebb válogatottja mezén is büszkén viseli országuk meghatározó, égkék színét. A limitált kiadású GLS-8900LV-2 ugyanebben az árnyalatban tűnik ki a többi karóra közül.

 

 

Brazília

 

A házigazdák idén 100 éves nemzeti csapata a legsikeresebb a Földön. A GLS-8900-9 jellegzetes sárga színe ideális választás a „Seleção” rajongói számára, hiszen összhangot alkot a brazil lobogóval.

 

 

Hollandia

 

Az „Oranje” becenévre hallgató nemzeti tizenegy büszkén viseli mezén a holland királyi család hivatalos, narancssárga színét. Éppen ezért drukkereik számára telitalálat a speciális GA-110SG-4AER, amely még a meccsek kezdetére is felhívja a figyelmet!

 

 

Japán

 

Kikuo Ibe, a G-SHOCK atyja biztosan a japán válogatottnak fog szurkolni! A felkelő nap országa rajongóinak ajánljuk a nagyméretű, DW-6900AC-2 modellt, amely feltűnő, piros és kék árnyalatban kölcsönöz erőteljes megjelenést.

 

 

 

 

Kamerun

 

Az olimpiai bajnok „Szelídíthetetlen oroszlánok” vidám színvilágához tökéletesen illik a GLX-150B-3 modell, amely még az árapály adatokat is képes megjeleníteni. Jöhet a góláradat!

 

 

Németország

 

A háromszoros világbajnok németek idén újra az elsőségre törnek! A lelkes „Mannschaft”-fanok a fekete-piros színű, borostyánsárga háttér-világítású GA-150MF-1A karórában szurkolhatnak kedvenceikért.

 

 

Olaszország

 

A négyszeres világelső „Azzurrik” újra a legendás temperamentumukkal vágnak neki a világbajnokságnak! Az azúrkék szín dinamikáját a GD-120TS-2 karóra is hűen tükrözi, ezért egyetlen olasz szurkoló gyűjteményéből sem hiányozhat!

 

 

Oroszország

 

Az olimpiai bajnok „Szbornaja” drukkerei számára a nemzeti lobogó színeiben pompázó GA-100MC-2A jelenti a tökéletes megoldást. Ezt a karórát Szentpétervártól Vlagyivosztokig garantáltan mindenki szeretni fogja!

 

 

Portugália

 

A portugál drukkerek számára feltétlenül ajánlott a GD-120CM-4ER, amely Cristiano Ronaldóhoz hasonlóan szintén az álcázás nagymestere. Az új nyomtatási technológiával készült camouflage karóra garantáltan a nyár slágere lesz!

 

 

Spanyolország

 

A tradicionális spanyol vörösben pompázó GA-110AC-4A-nak ott a helye minden olyan szurkoló kezén, aki a világelső „La Furia”-nak szorít idén nyáron! Az analóg-digitális modell ráadásul extra méretű, így garantáltan feltűnést kelt.