Vatera tippek a gondtalan nyaraláshoz

forrás: Prím Online, 2014. június 14. 08:55

A nyári szabadság közeledtével érdemes átgondolnod, hogy a kirándulások, utazások során mire lesz szükséged. Hosszú autóút vár rád? Esetleg inkább hajóra szállnál? Vagy már le is foglaltad a repülőjegyedet? Bárhogy legyen is, a Vatera tippjeit követve kényelmes és gondtalan utazásban lehet részed!

Földön

 

Egy 10-12 órás autóút unalmas és fárasztó, de néhány aprósággal kényelmesebbé teheted. Például porontyaid szórakoztatása érdekében szerezz be a legnagyobb online piactérről egy kedvező árú tabletet, és hozzá egy háttámlára szerelhető tablettartó tokot! Hasznos lehet egy navigációs rendszer is, ami az aktuális közlekedési információkat is mutatja, így elkerülheted a dugókat és az útlezárásokat. Nem árt, ha az autóban univerzális töltőt is tartasz, aminek segítségével szivargyújtóról bármikor feltöltheted a lemerült „kütyüket”, mobiltelefont, táblgépet, vagy épp fényképezőgépet.


Vízen

 

Van egy kis szabadidőd, és sétahajóra szállnál, eveznél vagy vitorláznál? Szerezz be néhány vízálló cuccot a Vatera oldalán és már útnak is indulhatsz! A telefonodnak biztos nem tesz jót a víz, így egy vízálló tok hasznos társad lehet. Ne indulj el megfelelő cipő, széldzseki nélkül, hiszen a hideg szél bármikor feltámadhat útközben. Természetes, hogy meg akarsz örökíteni minden pillanatot, de vajon csobbanás-biztos a fényképezőgéped? Ha biztosra akarsz menni, válassz vízálló készüléket, vagy keress hozzá egy erre a célra kifejlesztett tokot, esetleg vigyél magaddal egy vízhatlan övtáskát.


Levegőben

 

Ha repülőre szállsz, a legfontosabb dolog a megfelelő utazótáska kiválasztása. Minden légitársaság más méretű, súlyú bőröndöt enged fel kézipoggyászként a gépre. A Tiéd nem megfelelő? Semmi probléma, mert a Vatera több száz kereskedő új, garanciális termékével bővült oldalán a legkülönfélébb méretek közül választhatsz. A poggyászod súlyát pedig utazás előtt ellenőrizheted a kifejezetten erre a célra szolgáló, hordozható kézi mérleggel.  Ne feledkezz meg a 100 ml-es kis üvegekről sem, hiszen folyadékokat csak ilyen kiszerelésben vihetsz fel a gépre. Több órás repülőúton jó szolgálatot tehet egy nyakpárnára is. Ha még nincs otthon a fiókban, akkor a teljes kikapcsolódás érdekében válaszd inkább szettben, füldugóval és szemtakaróval.