A Kaspersky a focidrukkerekre is gondol

Czipperer Dia, 2014. június 13. 18:31

Elindult a foci vb Brazíliában. Szinte az egész világ vb lázban ég, amit a Kaspersky sem hagyott figyelmen kívül. A focidrukkerek örülhetnek, ugyanis Kaspersky Internet Security – Multi-Device 2014 vásárlók egy új, ingyenes focis videójátékot kapnak ajándékba.

Az Electronic Arts (EA) focis videójátékát kapják meg ingyen azok, akik most vásárolnak Kaspersky Internet Security – Multi-Device 2014-et. Az akció 2014 két hónapig, júniusban és júliusban érhető el online és a kiskereskedelmiv forgalmazóknál egyaránt. A speciális matricával ellátott termékeket Latin-Amerikában, a Közel-Keleten, Törökországban, valamint Ukrajnában érhetik el a vásárlók.

 

 

Azok, akik kiskereskedelmi partnerektől veszik meg a terméket, az aktiváló kódot termék dobozának belsejében vagy a doboz hátulján található speciális matricán találják. Az ajánlat online elérhető Latin-Amerikában, Kelet-Európában, Törökországban, Dél-Afrikában, illetve a Közel-Keleten.

 

Természetesen a hazai felhasználók is élvezhetik a ajánlat előnyeit. A Kaspersky webshopján keresztül megrendelt termékeknél az aktiváló kóddal 5 bónusz csomagot kapnak a vásárlók az ingyenes EA játékhoz.