A SUSE megoldásai elérhetők a SAP HANA platformon

forrás: Prím Online, 2014. július 2. 10:12

A SUSE magas rendelkezésre állást biztosító megoldásai (HA) mostantól az SAP HANA platformon is elérhetők a SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications terméken keresztül, amely a HANA futtatásához ajánlott és támogatott operációs rendszer. 

A SUSE az elsők között biztosít nyílt forráskódú, nagy rendelkezésre állási képességeket az SAP HANA platformhoz, amelyek segítségével az ügyfelek csökkenthetik költségeiket, mivel a meglévő SUSE-infrastruktúrát felhasználva alakíthatnak ki nagy rendelkezésre állású, SAP HANA-alapú megoldásokat. Ez a legújabb mérföldkő a SUSE és az SAP másfél évtizedes együttműködésében, amelyről a sajtóközleményhez mellékelt infografikában található bővebb információ.

 

„A 24 órában működő, mindig elérhető vállalatok célja, hogy 100 százalékosan biztosítsák a szolgáltatásaik rendelkezésre állását. Mivel a leállások nem küszöbölhetők ki teljes mértékben, fontos, hogy a vállalatok a leállások elhárítása helyett a proaktív tervezésre, a megfelelő folyamatok végrehajtására és a megelőzésre is hangsúlyt fektessenek” – fogalmazott egy tanulmányában Stephanie Balaouras, a Forrester Research biztonsággal és kockázatokkal foglalkozó csoportjának kutatási igazgatója és alelnöke.

 

A SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications magában foglalja a SUSE Linux Enterprise High Availability Extension összetevőit is, amely a legteljesebb nyílt forráskódú fürtözött megoldás. A termék segítséget nyújt a vállalatok számára a kulcsfontosságú, x86-alapú kiszolgálókon futó informatikai szolgáltatások megvédésében. A SUSE Linux Enterprise for SAP Applications új összetevői, köztük az erőforrás-kezelő ügynökprogramok segítik az ügyfeleket az SAP HANA rendszerreplikációjának automatizálásában, amely az SAP HANA előzetes memóriabetöltési képességeit kihasználva a korábbiaknál is nagyobb rendelkezésre állást biztosít az adatbázis számára.

 

A SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications előfizetései mostantól ezeket a nagy rendelkezésre állást biztosító képességeket is tartalmazzák, plusz díjak nélkül.