A mormon misszionáriusok iPaddel hirdetik majd az igét

Czipperer Dia, 2014. július 8. 14:27

A tervek szerint összesen 32 ezer mormon misszionárius kap iPad mini táblagépet, hogy ezeken keresztül tartsák a kapcsolatot és közvetíthessék egyházuk tanításait.

Egyre több oktatási és egészségügyi intézmény alkalmaz iPadeket, hogy ezzel növeljék a hatékonyságot. Most a mormon egyház is csatlakozik a sorba. Az ABC News arról ír, hogy a tervek szerint 32 ezer mormon misszionárius kapna iPad mini táblagépet, hogy ezen keresztül hirdessék az igék, és elvégezzék egyéb teendőiket.

 

A lépés onnan ered, hogy tavaly ősszel egy tesztprogram keretében 6500 misszionáriust láttak el iPad mini táblagéppel az Egyesült Államokban és Japánban. Az egyház most úgy döntött, kiterjeszti ezt a kezdeményezést, és 2015 elejére még többen kaphatnak ilyen eszközt, amely sok tekintetben segítené munkájukat.

 

 

David F. Evans, az egyház missziós részlegének vezetője elmondta, hogy az iPad mini készülékek hatékony eszközök a misszionáriusoknak, hogy tartsák a kapcsolatot az egyház vezetőivel és azokkal az emberekkel, akik érdeklődnek a tanítások iránt, és hajlandóak csatlakozni.

 

Az iPhone-t szokták úgy emlegetni, mint „Jézus telefonját”, ennek analógiájára miért ne lehetne az iPad „Jézus táblagépe”?

 

Forrás: Intomobile.com; Kép: ibtimes.co.uk