Biztosítás a fesztiválszezonra

forrás: Prím Online, 2014. július 8. 15:17

Elkezdődött a nyári fesztiválszezon. A Magyarországon évente lebonyolított több ezer rendezvényen és fesztiválon nem csak az alkoholfogyasztás növelheti a balesetek előfordulásának esélyét, de a tömeg, a meleg és a kialvatlanság is jelentős kockázati tényező lehet. Az Európai Utazási Biztosító (EUB) most egy új típusú, a nyári fesztiválokra kifejlesztett terméket kínál a szórakozni indulók részére.

Az EUB Safe&Fun Hungary névre keresztelt „fesztiválbiztosítása”, mely többek között a Zamárdiban megrendezendő MasterCard Balaton Soundra is elérhető már, egészségügyi segítségnyújtási, balesetbiztosítási, jogvédelmi és felelősségbiztosítási védelmet nyújt. Ráadásul a biztosító a belépőjegy árának visszatérítését is vállalja, ha a látogató valamilyen váratlan esemény miatt nem tud részt venni a rendezvényen.

 

 

De nagy segítség lehet az EUB biztosítása abban az esetben is, ha komolyabb egészségügyi problémák adódnak, gond van a csomagokkal, vagy bármilyen más bajba kerül a fesztiválozó. A biztosítási csomag megvásárolható a belépőjeggyel együtt, de akár utólag is, a korábban már megváltott jegyek mellé.

 

Kép: fesztival.mandiner.hu