Fennakadások a UPC internetszolgáltatásában

forrás: Prím Online, 2014. július 9. 10:34

Nem zökkenőmentes a UPC internet- és tévészolgáltatásában, több fennakadást is észleltek. A problémát részben tervezett karabantartások, részben hibák okozzák. Karbantartásból ráadásul bőven lesz a következő napokban - írja a hvg.hu.

Sokasodtak az előfizetői panaszok az elmúlt egy napban a UPC Facebook oldalán. Legtöbben az internetszolgáltatás hiányát emlegették, de akadnak olyan területek is, ahol tévé és telefon sincs. A szolgáltató szerint egyrészt műszaki problémák is voltak, vannak, másrészt viszont több területen tervezett karbantartás folyik.

 

A hálózati karbantartás, illetve az áramszolgáltató által végzett munkálatok miatt a következő napokban leállásokra kell számítani az internet, az analóg kábeltévé, a telefon és a digitális kábeltévé szolgáltatásokban is.

 

Szerdán többek között Budapest 14. kerületében, Nyíregyházán és Mezőkeresztesen lesznek munkálatok. Csütörtökön Székesfehérváron, Gödöllőn és Pécsen folytatódik a karbantartás, így ezeken a területeken is leállások várhatók. A teljes listán azonban jóval több város szerepel, itt ellenőrizheti, hogy pontosan milyen területek érintettek.


Forrás: hvg.hu