A Sony bemutatta selfie mobilját – Xperia C3

Czipperer Dia, 2014. július 10. 12:13

A Sony hivatalosan is bemutatta Xperia C3 mobiltelefonját, melyet a maga 5 megapixeles, LED-es előlapi kamerájával a vállalat selfie telefonjaként pozícionáltak.

A Sony hivatalos blogján jelentette be új készüléke érkezését. Nem csupán a selfie készítéshez készült alkalmazások hadával, hanem ütős előlapi kamerával érkezik a Sony legújabb, 5,5 hüvelykes mobilja, az Xperia C3. Bár a telefon tárhelye mindössze 8 giga, így a selfie rajongóknak érdemes kihasználni a microSD bővíthetőséget (32 gigáig turbózható), vagy felhőbe küldeni a képeket.

 

Selfie mindenekfelett

 

A vállalat a telefont a legjobb selfie mobilként pozícionálta. Lássuk, mivel érdemelte ki a jelzőt.

 

A készülék 5 megapixeles 25 milliméteres PROselfie névre keresztelt előlapi kamerával érkezik, melyet LED villanóval láttak el, és 80 fokos betekintési szöggel rendelkezik.
 


Mindkét kamerát Superior Auto móddal is ellátták, amely segítségével még rossz fényviszonyok esetén is jó képeket lőhetünk. Ezt úgy valósítja meg, hogy az adott viszonyoknak megfelelően a gyári témabeállítások közül kiválasztja a legjobbat. Az előlapi kamera esetén 4, a főkameránál pedig 36 téma közül választ. Különféle alkalmazások is dukálnak a selfie telefonhoz, melyekkel a képeket szerkeszthetjük. különféle képfeliratokkal és animációkkal színesíthetők az alkotások. 

 

Jellemzők

 

A készülék Dual-SIM és LTE támogatással is rendelkezik, valamint támogatja a vállalat okos kiegészítőjét, a SmartBandet is. A boltok polcaira pedig augusztusban kerülhet, első körben Kínában. Fekete, fehér és menta árnyalatokban lesz kapható.
 


Specifikációk:

 

 

 

Forrás: GSMArena, Übergizmo