Jövő héttől hazánkba is megérkezik a Lumia 930

forrás: Prím Online, 2014. július 11. 14:16

A Microsoft bejelentette, hogy Magyarországon jövő héttől lesz elérhető a Windows Phone 8.1 operációs rendszert futtató Lumia 930 okostelefon. A készülék a Microsoft és a Lumia legjobb tulajdonságait egyesíti, így kiemelkedő videó- és képalkotási élményt nyújt.

A Lumia 930 élénk színekkel és fémes motívumokkal díszített, gyönyörűen kialakított dizájnnal rendelkezik. A készülékben a legkülönbözőbb alkalmazások és szolgáltatások széles választéka található, míg az olyan tartalmak, mint a fotók, videók és dokumentumok könnyedén szinkronizálhatók más Windows Phone-alapú telefonokkal, számítógépekkel, táblagépekkel és Xboxszal is.

 

Néhány kiemelkedő tulajdonság:

 

- A kristálytiszta, 5” méretű, FULL HD OLED kijelzővel a felhasználók bárhol élvezhetik kedvenc műsoraikat, filmjeiket vagy videóklipjeiket, ráadásul a 2420mAh akkumulátornak és a beépített vezeték nélküli töltésnek köszönhetően nem kell aggódni, hogy lemerül a készülék.

 

- A telefon 20 megapixeles optikai képstabilizátorral és csúcsminőségű ZEISS optikával ellátott PureView kamerája gyorsan és könnyedén készít csodálatos fotókat és videókat.

 

- A frissített Nokia Camera alkalmazás új, élő képek (Living Images) funkciójával a felhasználók még beszédesebbé tehetik képeiket, a Nokia Storyteller, Nokia Creative Studio és a Nokia Refocus alkalmazások a fotók kreatív felhasználását teszik lehetővé.

 

- A négy nagy teljesítményű mikrofonnal és a Rich Recording funkcióval ellátott Lumia 930 okostelefon minden eddiginél jobb minőségű HD videókat készít, irányított hangzással, térhatású hangrögzítéssel és visszajátszással.

 

- A négymagos 2.2 GHz Qualcomm Snapdragon 800 processzornak köszönhetően, az Xbox játékok futtatása, a képkészítés, és a videó feldolgozás egyaránt gyors és zökkenőmentes.

 

- Az új „SensorCore” technológia energiahatékony mozgásérzékelést biztosít, ami a készülék 2420mAh kapacitású akkumulátorával együtt segíti a felhasználók tevékenységének nyomon követését. A telefon ezáltal edzéshez és kiránduláshoz is tökéletes, olyan alkalmazások használatával, mint például a Bing Egészség és Fitnesz.

 

- Az új integrált funkciók, mint például az Action Centre egy mozdulattal elérhető értesítései, az új Microsoft Enterprise csomag, a Microsoft Office, a OneDrive, a Nokia Camera, a HERE Térképek és Drive+, alkalmazások megbízható működése bizonyítja, hogy a Nokia Lumia 930 okostelefon játékra és munkára egyaránt nagyszerűen alkalmas.

 

 

 „A közösségi média korában a videók készítése és megosztása fontosabb, mint valaha. Ezért a Lumia 930 készülék a Microsoft szolgáltatások előnyeit és a Lumia felhasználói élményt ötvözve a legmodernebb képalkotási technológia segítségével páratlan videó- és képalkotási élményt nyújt” - mondta Dankovics Tamás, a Microsoft Devices Group Közép- és Kelet-Európáért felelős képviselője.

 

A Lumia 930 okostelefon a jövő héttől feketében és fehérben, valamint élénk narancssárga és zöld színekben lesz kapható Magyarországon.

 

 

A Lumia 930 technikai jellemzői:

 


 

 

Operációs rendszer

Windows Phone 8.1

HERE térkép- és helymeghatározási szolgáltatások

Ingyenes globális HERE Maps és HERE Drive+; Ingyenes HERE Transit érhetők el az Áruházban

Kijelző

5” Full HD OLED, 1920x1080; 441ppi; 16:9; művészien formált Gorilla Glass 3; 3 csempeoszlopos kezdőképernyő; napfényben olvasható; rendkívüli érintés érzékenység, így kesztyűben és körömmel egyaránt használható

Akkumulátor

2420mAh akkumulátor, beépített vezeték nélküli töltés

Processzor

2.2 GHz négymagos Qualcomm Snapdragon 800 processzor

Elsődleges kamera

PureView 20 MP optikai képstabilizátorral, Felbontás: 1920x1080. Előretelepített Nokia Camera alkalmazás. Kettős LED vaku, ZEISS optikák.

Másodlagos kamera

HD 1.2 MP nagylátószögű

Memória

2 GB RAM, 32 GB belső memória; 7 GB ingyenes OneDrive felhőalapú tárhely