Sony hordozható eszközök fesztiválozóknak

forrás: Prím Online, 2014. július 14. 11:46

A Sony hordozható készülékeivel tökéletesen felszerelkezhetsz a nyári fesztivál-élményekhez. Maradj online mindenhol, mindenkor! A CP-V3 hordozható USB töltőkkel gyorsan és könnyedén feltöltheted okostelefonodat, a legemlékezetesebb nyári pillanatokat megörökítheted a DSC-QX10 típusú lencsékkel, táncolj a kedvenc nyári ritmusaidra a Sony divatos fejhallgatóival és oszd meg másokkal a szezon legjobb slágereit az SRS-X2 és X3 a vezeték nélküli hangsugárzókkal!

CP-V3 Hordozható töltő

Többé már nem jelent gondot, ha nyaralás vagy akár egy fesztivál közepén lemerülnek hordozható eszközeid.

 



Bárhol is legyél éppen, a CP-V3 hordozható töltővel gyorsan feltöltheted a készülékedet, és megoszthatod mindenkivel a felejthetetlen nyári pillanatokat. Többé nincs szükség sorban állásra a mobiltelefon töltőállomásokon, mert a 2800mAh kapacitás és a 1.5A kimenő áram biztosítja az okostelefonok gyors töltését. A kiegészítő elérhető a nyár legdivatosabb színeiben, így mindenki megtalálhatja a stílusának megfelelőt.

DSC QX10 Optikai zoom telefonokhoz

Örökíts meg minden nyári élményt és pillanatot a legjobb minőségben, kiváló részletességgel a DSC-QX10 telefonra rögzíthető optikai zoommal. Ez a kifejezetten fesztiválokhoz ideális eszköz, egy pillanat alatt alakítja át telefonodat egy olyan fényképezőgéppé, mely nagyfelbontású szenzorral, optikai zoommal, Optical SteadyShot képstabilizátorral és kézi irányítással rendelkezik.

 



A DSC-QX10 optikai zoom lehetővé teszi, hogy bármilyen szögből készíts képeket. Ha egy koncerten a tömegben alig látható a színpad, akkor a telefonra rögzíthető zoom segítségével egyszerűen követheted az eseményeket. Könnyen elfér a zsebben, és rengeteg kreatív beállítást kínál, hogy könnyen átalakíthasd és gyorsan megoszthasd kiváló minőségű felvételeidet.

MDR-ZX fülre felfekvő zárt fejhallgató sorozat


Sony MDR-ZX sorozat igazán stílusos és trendi fejpántos fejhallgatóival a legjobb zenéket akár 13 órán keresztül hallgathatod. A vezeték nélküli és nagyon kényelmes MDR-ZX750BN fejhallgatóval Bluetooth kapcsolaton keresztül élvezheted az okostelefonodon, táblagépeden vagy számítógépeden található zeneszámokat. Tökéletes megoldás arra az esetre, ha épp útközben vagy pihenés közben a sátorban szeretnéd újra átélni a fesztivál hangulatát, ráadásul a digitális zajcsökkentő technológia kiszűri a háttérzajok 98%-át. Az MDR-ZX750BN színes és kompakt testvére, az MDR-ZX610AP négy különböző élénk színben is elérhető. A nagy teljesítményű 40 mm-es neodímium membránnak köszönhetően ezekkel a trendi fejhallgatókkal minden egyes hangot tökéletes minőségben hallhatsz.

Az MDR-ZX310 fejhallgató a legjobb választás, ha a kedvenc dallamaidat szeretnéd élvezni, ráadásul összecsukható kialakításának köszönhetően könnyedén magaddal viheted bármelyik fesztiválra.

SRS-X3 és SRS-X2 Vezeték nélküli hangsugárzó

A zene akkor is szólhat, ha éppen nincsenek koncertek, oszd meg zenéidet a közvetlen környezeteddel a könnyű és stílusos SRS-X3 és SRS-X2 vezeték nélküli hangszórókkal. Ne tévesszen meg a viszonylag kis méret, ezek a hangsugárzók elég erőteljesek ahhoz, hogy még inkább felerősítsék a nyári slágerek ütemeit. Az SRS-X3 készülékben minden megtalálható: kiváló kialakítás, tartós szerkezet és hihetetlen hangzás tagadhatatlanul előkelő formában. A beépített akkumulátorral egy töltéssel akár 7 órán keresztül is megállás nélkül szólhat a zene. Az SRS-X2 a tökéletes társ szabadtéri eseményekhez. Elég kicsi, hogy elférjen a kezedben, de kivételes ereje révén kiváló hangzást biztosít. Nem kell kompromisszumot kötnöd a hangminőség terén a hangszóró kis mérete miatt, hiszen a Clear Audio+ technológia és a hangzásmód választás ebben a készülékben is megtalálható.

A Sony hordozható eszközei elérhetőek Magyarországon a Sony Centerekben.