A hazai Systemfarmer IT az MVP 2014 egyetlen magyar előadója

forrás: Prím Online, 2014. július 16. 16:27

Magyarország egyik vezető Microsoft channel partner felhőszolgáltatója és migrációs specialistája, a Systemfarmer Kft. egyedüli magyar meghívottként tartott előadást Washingtonban, a Microsoft partnerek elsőszámú találkozójának számító Microsoft Worldwide Partner 2014 konferenciáját egy nappal megelőző Microsoft WPG (Microsoft Worldwide Partner Group) Track – SMS&P (Small and Midmarket Solutions & Partners) Field meghívásos rendezvényen.

A rangos eseményen Földesi László, a Systemfarmer ügyvezető igazgatója a vállalkozások felhőalapú IT infrastruktúrára történő átállásáról, valamint a társaság e területen elért sikereiről tájékoztatta a Microsoft vezető képviselőit. 


A Microsoft Worldwide Partner 2014 konferencia a Microsoft globális vezető partnereinek éves összejövetele, ahol a résztvevők célja, hogy elősegítsék a szektor további növekedését, felvázolják a fejlődés új irányait és megosszák egymással a legújabb technológiákkal kapcsolatos ismereteiket.


A magyar tulajdonú Systemfarmer több mint 8 éve foglalkozik egyéni és hálózati munkakörnyezetek standardizált Microsoft megoldásokra épülő, teljes körű IT infrastruktúrájának kialakításával és működtetésével. A társaság költséghatékony, megbízható, könnyen elérhető, rugalmas és jövőálló felhőalapú szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek. Magyarországon a Systemfarmer nyerte el elsőként a Microsoft Small Business competency elismerését, továbbá ugyancsak a Systemfarmer vehette át a 2013-as év leggyorsabban fejlődő kis- és középvállalati felhőszolgáltató partnerének járó Microsoft Partner of the Year díjat is.