The Mobile Bay: a mobilról torrentezőkre is gondolt a The Pirate Bay

forrás: Prím Online, 2014. augusztus 1. 10:23

A mobileszközök korában sokan már a telefonjukról, táblagépükről is torrenteznének, így bizonyára örülni fognak a hírnek, hogy a The Pirate Bay elindította oldalának mobilra optimalizált változatát, a The Mobile Bayt.

A Torrent Freak beszámolója szerint az oldalt úgy tervezték – írja a HVG.hu –, hogy egyszerűbb legyen a használata a telefonokon, táblagépeken, azaz jobban látható, könnyebben elérhető gombok legyenek rajta, egyszerűbb legyen a keresés, a böngészés. Az oldalon a legutóbbi torrentek, sőt a top 100 torrent is látható, és a felhasználók különféle szűrőfeltételeket is beállíthatnak.

 



Mindeközben ugyanaz a tartalom érhető el rajta, mint az „asztali” változaton. Akár ez utóbbi, a mobil Pirate Bay is tele van hirdetésekkel, amelyek új weboldalakat nyitnak, vagy például közvetlenül az App Store-ba irányítanak.

A felhasználók a mobileszközökön már automatikusan az új doménre irányítódnak, amely mellett persze választhatják a régi felületet is. Igaz, a The Pirate Bay csapata nem lát olyan okot, ami miatt bárki is ezt tenné.


HVG.hu / fotó: klgadgetguy.com