Számolj vissza a Szigetig!

Kütyü Magazin, 2014. augusztus 4. 10:42

A Google Play Store-ban elérhető néhány visszaszámláló alkalmazás, mellyel telefonon követhetjük, hány nap van még a fesztiválig.

Már csak bő egy hét, és kezdetét veszi a 2014-es Sziget fesztivál. Ne felejtsétek el, hogy idén egy héttel később kezdődik a fesztivál. Az utolsó hetek, napok izgalmait tovább fokozhatjátok egy androidos alkalmazással is, amely mutatja, hány nap van még hátra Magyarország legnagyobb fesztiváljáig. Az applikáció azoknak is hasznos, akik a korábbi évek menetrendjéhez szoktak. 
 

 

Az okostelefonunk háttérképéhez illeszkedő widget minden nap emlékeztet arra, hogy mikor is veszi kezdetét az igazi fesztiválhangulat. Az alkalmazás magyar nyelven is elérhető, és Days left till Sziget widget néven letölthető a Google Play áruházból.

 

Egy másik, a Double Think által fejlesztett alkalmazás is elérhető Sziget 2014 Countdown néven. Ez az órákat, perceket és másodperceket is mutatja, és emlékeztet néhány hasznos dologra, például arra, hogy ne hagyjuk otthon hálózsákunkat.
 

 

A képek nem a valós visszaszámlálást mutatják, hiszen már csak egy hét van a fesztiválig. Töltsd le te is valamelyiket, és számold vissza a napokat, vagy a Sziget Countdownnal kövesd másodpercre pontosan a fesztivál kezdetét.