HBO GO a UPC Direct kínálatában

forrás: Prím Online, 2014. augusztus 21. 10:12

Ezentúl a UPC Direct előfizetők is élvezhetik az HBO GO online filmtárat. Szeptember 1-jétől 2000 órányi folyamatosan frissülő tartalom érhető el a felhasználóknak.

A UPC Direct szeptember 1-jétől HBO Pak- és HBO MaxPak-előfizetőinek egy kiegészítő szolgáltatással, az HBO GO online filmtárral azonnali és korlátlan hozzáférést nyújt az HBO csatornák exkluzív műsorkínálatához, köztük olyan saját gyártású HBO-sikersorozatok teljes évadaihoz, mint például a Trónok harca, a True Blood, a Gengszterkorzó vagy a Csajok, továbbá a legújabb hollywoodi sikerfilmekhez, dokumentumfilmekhez, stand-up comedy epizódokhoz és sok más tartalomhoz is.
 

 

A UPC Direct az előfizetői élmény fejlesztése és a legszélesebb választék összeállítása érdekében most olyan, igény szerint elérhető szolgáltatással gazdagítja kínálatát, amelybentöbb mint 2000 órányi folyamatosan frissülő tartalom érhető el „Kompromisszumok nélkül”: bárhol, bármikor, többféle eszközön. Az ügyfelek Smart TV-n, számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon is megnézhetik tartalmaikat, a lejátszást pedig ott folytathatják, ahol korábban abbahagyták­. Egyéni műsorlista összeállításával és a jelszavas gyermekzár funkcióval is szabadon személyre szabhatják és korlátozhatják tartalmaikat – 4 eszközön platformkorlátozás nélkül, párhuzamosan 2 egyidejű adatfolyammal, havonta akár 5 eszközváltással.

 

Az HBO GO nyújtotta előnyök kiaknázásához az HBO Pak- vagy HBO MaxPak-előfizetők egy érvényes e-mail címmel indíthatják el HBO GO-fiókjuk aktiválását a UPC Direct weboldalán. Ezt követően saját maguk alakítják mikor és mit néznek internetkapcsolattal rendelkező készülékeiken – az HBO gazdag műsortára egy mozdulattal elérhetővé válik számukra.