Dübörög a Ki Mit Tube virtuális színpada

Czipperer Dia, 2014. augusztus 30. 08:13

Ahogy arról már mi is beszámoltunk, elindult a Ki Mit Tube tehetségkutató verseny, ahová szinte bárki jelentkezhet. A start óta az oldal túllépte az 1,5 milliós kattintást, és a zsűrivideókat is sokan nézik.

Még szeptember 13-áig lehet feltölteni videókat a Ki Mit Tube-on, melyeket aztán a zsűri bírál majd. Már az eddig feltöltött produkciók is nagyon kedveltek, de még lehet csatlakozni a sorba.

 

A verseny egy hete indult el augusztus 18-án, az oldal nézettsége pedig már a 1,5 milliós nézettséget is meghaladta. Nemcsak a produkciók vonzzák az oldalra az embereket, hanem a zsűrivideók is. Egy-egy felvételre több mint tízezren voltak kíváncsiak.

 

A videók nem egy sémára épülnek, hiszen a verseny lényege éppen az, hogy szinte bárki indulhat. közben a zsűri folyamatosan dolgozik, és végül ők mondják ki az áment a legjobb öt produkcióra, melyeket a legtöbb szavazatot kapó 15-ből választanak majd ki.

 

Íme néhány kedvcsináló produkció, a többi pedig a hivatalos oldalon tekinthető meg:

 

 

Számos rapper nevezett a versenyre, de csak egyikük, Dzsiiza tudta feltornázni magát a legjobb 15-be


 

 

A legnagyobb figyelemfelkeltést Lalinak sikerült elérnie. Egyedi, Conchita Wurst zenéjére írt táncos coming out vallomását sokan megosztották


 

 

A TOP15 egyetlen paródiáját TrueBadÚr szállította, aki Robin Thicke slágerét figurázta ki. Annyira jól sikerült, hogy Puzsér se tudott róla rosszat mondani



 

 

A zsűri tagjai: Puzsér Róbert (kritikus), Szirmai Gergő (Magyarország egyik legismertebb YouTube sztárja), Kovács Patrícia (színésznő), Sárközi Gyula (koreográfus), Saiid (rapper), Fluor Tomi (rapper), Péterfy Bori (énekesnő-színésznő), Mondik Noémi (képzőművész), Puskás Peti (énekes), valamint Ács Dani és Tamás Bence Gáspár (újságírók)