Az Invitelnél kapható a Huawei MediaPad 7 Youth2

forrás: Prím Online, 2014. augusztus 30. 14:11

Augusztus 25-étől új táblagéppel bővült az Invitel eszközkínálata. A Huawei MediaPad 7 Youth2 táblagép 3G- és WiFi-hálózaton is képes kapcsolódni a világhálóhoz.

Az Invitel kínálatában immáron elérhető a Huawei MediaPad 7 Youth2 táblagép. A masina sokoldalú, ugyanakkor egyszerűen használható, így a fiatalok és az idősebbek is hamar megkedvelhetik. A 7 colos képátlóval rendelkező táblagép mindössze 350 gramm, és keskeny kialakításának köszönhetően jól illeszkedik a kézbe.

Az androidos eszköz kiválóan alkalmas például e-mailezésre, navigációra, de tökéletesen kezeli a legelterjedtebb irodai dokumentumformátumokat és a különféle közösségi média alkalmazásokat is. A tablet nagy kapacitású, 4100 mAh-s akkumulátora, valamint alacsony energiafogyasztása biztosítja, hogy útközben is zavartalan legyen a böngészés, zenehallgatni vagy akára  fotózás. A készülék emellett nagy sebességű 3G-s és vezeték nélküli internetkapcsolattal is rendelkezik.

 

A Huawei MediaPad 7 Youth2 készülék kedvezményesen 9.990 forintos kezdőrészlettel és 24 havi, 1190 forintos kamatmentes részletre érhető el a legalább 6 hónapja előfizetéssel rendelkező lakossági Invitel előfizetők számára, meglévő vagy új szolgáltatáscsomagra vállalt 24 hónapos határozott idejű szerződéssel. Az új lakossági előfizetők az eszközt egy összegben vásárolhatják meg.