Androidon a legnépszerűbbek a felnőtteknek szóló videók

Farkas Norman, 2014. szeptember 8. 16:48

Kíváncsi vagy, melyik mobil platform felhasználói néznek legtöbbet felnőtteknek szóló videókat a neten, illetve kik időznek a legtöbb ideig egy-egy látogatás alkalmával? A Pornhub friss statisztikájából minden kiderül.

Manapság, az okos mobil eszközök világában nem meglepő, hogy sokan az okostelefonjukon, vagy a táblagépükön néznek felnőtt filmeket pedig kár tagadni, hogy jelenleg is a számítógép, no meg a TV az ideális eszköz erre a célra a nagyobb megjelenítő és az élvezhetőbb hangminőség miatt.

 

Eddig nem nagyon volt infónk arról, hogy az egyes mobil rendszerek (pl. Android, BlackBerry 10, Windows Phone, iOS stb.) felhasználói milyen gyakran néznek pornót készülékeiken, de a Pornhub friss statisztikája többek között ebbe is bepillantást enged.

 

Ami az okostelefonokat illeti, a felnőtt videókkal foglalkozó oldal mérései szerint az Android rendszerű kütyük a legnépszerűbbek (48,24%) a mobilos pornókedvelők körében. A Google platformját az Apple iOS-e követi 40,6 százalékkal, majd a Windows Phone (2,3%) és a BlackBerry (1,81%) következik. Nem teljesen világos miért, de a Portnhub egy külön kategóriába vette a Samsung eszközöket (1,19%), miközben a gyártó legnépszerűbb készülékei Androidot futtatnak.

 

 

Az alant látható kép már a táblagépes látogatások esetében mért rendszermegoszlást mutatja, s egyértelműen az – iOS alapú – iPad vezet a maga 77,38 százalékával. A második helyen az androidos tabletek állnak 21,5 százalékkal, majd a BlackBerry jön (0,6%) és a Windows zárja a sort.

 

 

Most hogy kiderült, az androidosok és az iOS felhasználók néznek mobil eszközeiken pornót a leginkább, már csak az a kérdés, vajon kik bírják a legtovább. :) Erre az alábbi diagram válaszol, melyből kiderül, hogy bár cirka ugyanannyi oldalt tekintenek meg egy látogatás során, mint a konkurens rendszerek használói, egyértelműen a blackberrysek a legpotensebbek, hiszen átlagosan 11 percet és 53 másodpercet töltenek el a felületen.

 

 

 

[Forrás: Übergizmo]