Detkó Dávid vette át a Microsoft Connects Instagram csatornájának kezelését

forrás: Prím Online, 2014. szeptember 14. 17:08

Múlt hét csütörtöktőlegy hétig Detkó Dávid, a Microsoft Devices Group magyarországi mobilfotós nagykövete felel a Connects Instagram csatornán megjelenő képekért. A Connects csapata már régóta gyűjti a világ minden tájáról a Lumia okostelefonokkal készített, lenyűgöző és kreatív fotókat. 

Detkó Dávid mobiltelefonnal készült képei közül is válogattak korábban, most azonban Dávid egy egész hetet kap, hogy a Lumia 930okostelefonnal készített fotóival elkápráztassa a szélesebb közönséget.

 

„Ez egy nagyszerű lehetőség és megtiszteltetés számomra, hiszen én vagyok az első magyar, akit felkértek erre a feladatra. Fotóimmal nem csak a telefon képességeit, hanem Magyarország jellegzetességeit is igyekszem bemutatni, ami jól illeszkedik majd a Connects sokszínű világába” – mondta Dávid.

 

A mobilfotós nagykövet a Lumia széria zászlóshajóját, a Lumia 930 okostelefont használja majd a feladatra, amely 20 megapixeles, csúcsminőségű ZEISS optikával ellátott PureView kamerával és optikai képstabilizátorral rendelkezik. A készülék feketében és fehérben, valamint élénk narancssárga és zöld színekben érhető el Magyarországon.

 

A Microsoft Devices Group hivatalos magyarországi Facebook oldalán és Instagram csatornáján további, Dávid által készített fotók is láthatók.

 

A Connects Instagram csatornája a következő linken érhető el:http://instagram.com/_connects.