Mobilalkalmazás-fejlesztési pályázatot hirdet a Magyar Térinformatikai Társaság

forrás: Prím Online, 2014. szeptember 17. 14:51

Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács szakmai együttműködésével hirdet pályázatot a Magyar Térinformatikai Társaság. A versenyre elsősorban kreatív fiatalok jelentkezését várják.

Mobilalkalmazás-fejlesztő versenyt hirdet a magyar Térinformatikai Társaság. A szervezők olyan alkalmazásokat várnak, amelyek helyhez kötött információk és térképes megjelenítés felhasználásával adnak segítséget a felhasználónak.

 

Az alkalmazás nyílt forrású és dobozos szoftverek felhasználásával egyaránt elkészíthető, tetszőleges platform kiválasztásával. A pályázatra elsősorban egyetemisták és fiatal szakemberek jelentkezését várják, azonban bárki indulhat egyéniben és csapatban egyaránt.

 

Az elkészült pályaműveteket 2014. október 15-én szerdán 12 óráig lehet benyújtani elektronikusan a pályamű interneten keresztül történő elérhetővé tételével, valamint az oldalon található adatlap kitöltésével.

 

A pályázat nyertesei a kiíró és a szponzorok által felajánlott díjak mellett idén novemberben bemutatkozási lehetőséget kapnak az infokommunikációs szakma legnagyobb hazai seregszemléjének számító Infotér konferencián. 

 

Kép: hunagi8.blogspot.hu/