Még több meztelen fotó került napvilágra

Czipperer Dia, 2014. szeptember 22. 13:51

Egy hónap leforgása alatt második alkalommal szivárogtak ki sztárok meztelen fotói. Azt geyelőre nem lehet tudni, honnan származnak a képek.

Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Vanessa Hudgens és Mary-Kate Olsen is azok között van, akik áldozatául estek a legújabb kiszivárogtatásnak. Ebben a hónapban ez már a második ilyen eset. Akkor többek között Jennifer Lawrence, Ariana Grande, Mary Elizabeth Winstead és Kate Upton intim fotói kerültek fel a netre, de közel 100 híresség érintett volt.

 

A 4chan és a Reddit is lehozta a képeket, melyeket azóta már eltávolítottak. Kim Kardashian az első ilyen eset kapcsán úgy nyilatkozott, hogy szerinte ez egy nagy ráébredés az emberek számára, hogy megbizonyosodjanak arról, valóban minden biztonsági beállítást megtettek-e annak érdekében, hogy ne történhessen meg hasonló. Úgy véli, az embereknek óvatosabbaknak kellene lenniük, ugyanakkor elmondta azt is, hogy ő maga nem rendelkezik iCloud fiókkal a telefonján. Pedig a támadásokat az iCloud-fiókok feltörésével hozták kapcsolatba.

 

  

Kim Kardashian

 

Úgy tűnt, hogy elkapták azokat, akik a kiszivárgott képeket közzétették, ám a mostani botrány után közel sem biztos. A Redditről hamar eltűntek a képek, de ettől függetlenül továbbra is osztják meg a felhasználók a fotókat. Az FBI is bekapcsolódott az ügybe, hogy minél előbb megfékezzék a fotók terjedését.

 

Forrás: BBC.co.uk; Kép: celebnmusic247.com