Megváltozik a Telekom Tudakozó Plusz szolgáltatásának hívószáma

Czipperer Dia, 2014. október 3. 12:27

A Magyar Telekom tudakozó telefonszámai megváltoznak. A Belföldi Tudakozó már október 1-jétől új számon érhető el és a Tudakozó Plusz is új hívószámot kap a jövő év elejétől. Az utóbbi szolgáltatás esetén is ötjegyűre módosult hívóazonosító.

Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, október 1-jével megszűnt a 198-as Belföldi Tudakozó hívószáma, ezentúl a 11818-as számon érhető el. Hasonló sorsra jut hamarosan a Telekom Tudakozó Plusz szolgáltatása is, amely szintén ötjegyű hívószámot kap.

 

Az évek óta használt 197-es hívószám már csak az év végéig üzemel, utána az 11824-es számon érhető el a Tudakozó Plusz szolgáltatás. 2015 január 1-jétől tehát már csak ezen a számon lesz hívható. Itt az ügyfelek nem kizárólag alapinformációkra kaphatnak válaszokat, hanem többek között más országok távközlési előfizetőiről is kérhető információ, akár SMS-ben és e-mailben is.

 

A jövőben nem változik a szolgáltatás elérhetősége, továbbra is a nap 24 órájában várják a hívásokat akár művészeti, tudományos kérdésekben is, csupán a telefonszám módosul.