Az IFS globális felhőalapú megoldást indít Microsoft Azure platformon

forrás: Prím Online, 2014. október 8. 16:20

Az IFS globális ERP megoldásszállító bejelentette az IFS Applications Microsoft Azure felhőben való elérhetőségét. Az új szolgáltatás csökkenti a hardverszükségletet, költséghatékony, gyors, biztonságos módot nyújt az IFS Applications előnyeinek kihasználásához.

Azon kívül, hogy a helyi telepítések során általában felmerülő magas kezdeti költségek nagy részét kiküszöböli, az IFS és a Microsoft felhőalapú szolgáltatása lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy könnyedén növelhessék a rendszerük kapacitását és a felhasználószámot a vállalatuk növekedésével összhangban. Az Azure megbízható felhő környezet, olyan fejlett adatvédelmi és üzletfolytonossági képességekkel rendelkezik, amelyekkel egy tipikus helyi telepítés nem.

 



A teljes IFS Applications csomag, azaz az integrált vállalatirányítási (ERP), vállalati eszközmenedzsment (EAM) és vállalati szervizmenedzsment (ESM) modulok egyaránt futtathatók Azure felhőben. Az IFS Applicationst felhőben használni kívánó ügyfelek választhatják az infrastruktúra, mint szolgáltatás (IaaS) modellt, ekkor saját maguk menedzselhetik az IFS Applicationst vagy a szoftver, mint szolgáltatást (SaaS), amely esetében az IFS Applications hosztolása és menedzselése is a szolgáltatás része. Az IaaS modell már elérhető, az SaaS modell a műszaki és alkalmazásmenedzsment szolgáltatásokkal együtt a következő hat hónapban válik elérhetővé.

A szolgáltatás valós körülmények közötti működését ellenőrizendő az IFS az Ebara precíziós műszergyártó vállalattal dolgozott együtt, mint béta ügyféllel.


Az IFS Applications elérhető Microsoft Azure felhőben. További információ: www.ifsworld.com/IFS-on-Azure