A Vodafone és a Telenor is árulja október végétől az új iPhone-okat

Czipperer Dia, 2014. október 14. 13:08

A Vodafone Magyarország és a Telenor gyorshírben tájékoztatta a Prim Online-t, hogy október 31-én ők is megkezdik az új iPhone értékesítését. Lesz előregisztráció és lehetőség az előrendelésre is.

Bár egyelőre pontos információkkal még szolgált a Vodafone, azonban annyit közöltek, hogy október 31-én, amikor hivatalosan is Magyarországra érkezik az iPhone 6 és 6 Plus, ők is – a Telekommal egyetemben – megkezdik a készülékek árusítását.

 

A Telenor is hasonló bejelentést tett, náluk szintén október 31-étől lesznek elérhetőek a készülékek. Az érdeklődők október 14. délutántól regisztrálhatnak az újdonságokkal kapcsolatos értesítésekre, illetve október 24-től adhatják le megrendeléseiket a www.telenor.hu/iphone-6 weboldalon. A Vodafone további részleteket egyelőre még nem árult el, csak annyit közöltek, hogy lesz előregisztráció és előrendelési lehetőséget is kínálnak majd.

 

Október végéig összesen 36 ország csatlakozik az új iPhone-okat árusítók sorába, köztük hazánk is, ahol már a három nagy mobilszolgáltató mobilszolgáltató bejelentette, hogy kínálatukban elérhetők lesznek a telefonok.