Közel 400 millió forintos informatikai fejlesztés az MVH-nál

MTI Sajtóadatbank, 2014. október 27. 14:23

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) 400 millió forintos támogatásból fejlesztette ügyfélszolgálati rendszerét, a projekt az Új Széchenyi Terv keretén belül valósult meg - közölte a hivatal.

A korszerűsítés eredményeként létrejött ügyfélszolgálati rendszer képes bármilyen kommunikációs csatornán - például e-mail, levél, SMS - érkező megkeresést úgy kezelni, hogy minden, ügyfélre vonatkozó folyamatban lévő és előzetes információt is megjelenít, így a korábbi ügyféltörténet gyors és hatékony áttekintésével személyre szabott ügyfél-tájékoztatás, valamint segítségnyújtás lehetséges. A rendszerben így kialakított ügyfélprofil segítségével az érintettekhez közvetlenül eljuthatnak a szükséges információk - olvasható a közleményben.
 

Az új rendszert elsődlegesen az MVH ügyfelei, valamint a hivatalnál bármilyen formában támogatást igénylők használhatják. Az MVH szerint a korszerűbb ügyfélszolgálat segítségével hatékonyabb és költségtakarékosabb ügyintézés lehetséges, valamint a közigazgatási folyamatok is egyszerűsödhetnek.