A Webox előnyeit már a vaterázók is élvezhetik

forrás: Prím Online, 2014. október 31. 16:27

Külföldön évek óta bevett szokás a csomagküldő terminálok használata, melynek igénybevételére már a hazai online vásárlóknak is lehetősége van. A közelmúltban a Vatera is csatlakozott a Webox szolgáltatást kínáló oldalakhoz. Október 27-től a bevezető kampány keretében a Vaterán megrendelt termékek kiszállítása ingyenes a csomagküldő terminálokon keresztül.

Országszerte egyre több ponton érhető el a Webox innovatív csomag átadó/átvevő rendszere. A kiválasztott terminál a nap 24 órájában használható csomagfeladásra és átvételre. Nincs sorban állás, adminisztráció, vagy futárra várás, mindez a felhasználók kényelmét szolgálja. A Webox terminálok országszerte bevásárlóközpontoknál, benzinkutaknál, élelmiszer áruházaknál vannak elhelyezve, hogy biztosítva legyen az állandó és biztonságos hozzáférés.

 

Ha megérkezik a várt csomag, a felhasználó SMS tájékoztatást kap, de az online csomagkereső szolgáltatás segítségével is folyamatosan nyomon követheti a vásárolt termék útját. Az érintőképes terminálok QR-kóddal vagy azonosítószámmal működnek, és bankkártyás fizetés elfogadására is alkalmasak.

 

A Vatera, mint a hazai e-kereskedelem meghatározó és úttörő szereplője az elsők között csatlakozott ahhoz az innovatív rendszerhez, amelyet a csomagátadó automaták hálózata képvisel. A Vatera számára kialakított, kedvezményes díjazással a Webox rendszere jó eséllyel lesz vetélytársa más futárszolgálatok hasonló szolgáltatásainak.

 

„A biztonságos vásárlói program sikeres bevezetése után egy újabb kényelmi szolgáltatást kínálunk felhasználóink számára. A Webox segítségével a rendelt termékeket a korábbinál is gördülékenyebben és rugalmasabban vehetik át vásárlóink. Úgy gondoljuk, hogy a Webox csomagátadó automatái remekül ki tudják majd elégíteni a vaterás felhasználók igényeit. Az automaták használata a nap 24 órájában, gyakorlatilag sorban állás nélkül lehetséges, így többletszolgáltatást nyújtanak a többi, már működő átvételi pontos rendszerhez képest” – mondta Szanitter Áron, az Allegro Group HU Kft. piacterek üzletág vezetője.