Szülinapi kedvezményekkel várják a vásárlókat az iCentre-ben

forrás: Prím Online, 2014. november 8. 12:44

Az Allee-ban, az Arénában és a MOM Parkban található iCentre üzletek egy éves születésnapjuk alkalmából kedvezményekkel várják a vásárlókat november 9-én, vasárnap.

Egy éve vette át a StarKinget, Magyarország egyik legnagyobb és legrégebbi, kiemelt Apple Premium Reseller (APR) üzlethálózatát a máltai központú Hili Salomone Ltd. cégcsoport.  A tulajdonosváltás névváltozással is járt: az iCentre nevet, a boltok megváltozott arculatát azonban hamar megszokták a vásárlók.

 

Az Alleeban, az Arénában és a MOM Parkban lévő üzletekben elhivatott munkatársak dolgoznak, akik az otthoni felhasználóknak, szakembereknek és vállalkozásoknak is segítenek kiválasztani a megfelelő Apple terméket, mint az iPhone, iPad, Mac és egyéb kiegészítők, tartozékok, vagy az eszközökhöz köthető biztosítások.


A Hili Salomone cégcsoport az elmúlt egy évben regionális központot alakított ki Budapesten, innen irányítja a román fővárosban, Bukarestben nyitott üzletet is és további romániai terjeszkedés is a tervek között szerepel. A cég egy év alatt közel 40%-os forgalomnövekedést ért el, ami azt jelenti, hogy az iCentre APR üzlethálózata a 2014-es üzleti évre 2 milliárd forint feletti árbevétellel számol.

 

Az iCentre APR üzlethálózata november 9-én, vasárnap különleges születésnapi kedvezménnyel várja vásárlóit. Minden Machez 10%, tanár- vagy diákigazolvánnyal akár 20% kedvezménnyel lehet hozzájutni, valamint minden 27"-es iMac mellé plusz 4 GB RAM-ot ad a cég ajándékba.