Számos tartalom táblagépen vagy okostelefonon a Lufthansa közepes távolságú járatain

forrás: Prím Online, 2014. november 15. 11:42

Nemrég bevezetett szolgáltatása keretében a Lufthansa hollywoodi filmek, tévésorozatok, zenei és digitális tartalmak széles választékát kínálja egyes közepes távolságú járatain. 

A Lufthansa közepes távolságú járatain ezentúl sikerfilmek, sorozatok, napilapok is elérhetőek lesznek vezeték nélküli csatlakozással saját táblagépen vagy okostelefonon.

 

A kínálatban akár nyolc nyelven megnézhető filmek, népszerű televíziós sorozatok és 100 CD felvételei szerepelnek – a klasszikus zenétől a rockon és popon keresztül a hangoskönyvekig. Az utasok a Lufthansa sokféle rádióprogramjához, napilapokhoz, magazinokhoz és elektronikus újságokhoz, valamint járatinformációkhoz is hozzáférnek. Emellett márkás utazási, elektronikai, életstílus- és sporttermékeket rendelhetnek meg kényelmesen, a repülőgép fedélzetén otthoni szállítással a Lufthansa WorldShopban. A szolgáltatás a kezdeti időszakban a rendszerrel felszerelt húsz Airbus A321 utasai számára lesz elérhető a Tel-Avivba, Ashgabatba, Bakuba és a Kanári-szigetekre közlekedő járatokon.

 

 

Igénybevételéhez az utasoknak indulás előtt le kell tölteniük a Lufthansa alkalmazását (amely a programhoz hasonlóan ingyenes) vagy a noteszgépekhez szánt Microsoft Silverlight böngésző-plugint. A fedélzeten ezután saját maguk állíthatják össze saját szórakoztató programjukat.Az applikáció Android és iOS alapú eszközökre is elérhető.

 

Az innovatív új szolgáltatás a Lufthansa System által kifejlesztett BoardConnect platformra épül. A WiFi-infrastruktúrán működő megoldáshoz nincs szükség bonyolult kábelezésre az üléseknél. Az utastér vezeték nélküli hozzáférési pontjait a Lufthansa Technik fejlesztette és telepítette.