Dokumentumkezelés egy érintésre

forrás: Prím Online, 2014. november 21. 09:33

Napjaink üzleti élete a vállalatoknak nem enged percnyi késlekedést sem. Gyorsan, a lehető leghatékonyabban kell a munkafolyamatokat menedzselni, hogy a kiélezett versenyhelyzetben sose maradjanak alul, többek között a dokumentumkezelésben sem. A Xerox ezeknek a piaci igények érdekében vezette be idehaza is új multifunkciós berendezését, a WorkCentre 3655-öt.

A Xerox bemutatta legújabb multifunkciós berendezését. Az új MFP-jét felszerelték a ConnectKey szoftverrel, ami jelentősen egyszerűsíti a berendezéssel elvégezhető munkafolyamatokat. Egy érintéssel indítható a szkennelés, illetve a dokumentumok megosztása emailben, a felhőbe, vagy más dokumentumtárba. Továbbá ez a megoldás gyorsítja a nyomtatást, így pc-ről, mobilkészülékről, USB-s berendezésről és a felhőből is pillanatok alatt kinyomtathatóak a kijelölt dokumentumok.

 

A WorkCentre 3655 nyomtatási és másolási sebességére nem lehet panasz. Az első oldal nyolc másodperc alatt készül el, és egy perc alatt 47 oldal állítható elő. A készülék papírkapacitását is növelték. 2350 lappal tölthető fel egyszerre, így jelentősen csökkenthető az utántöltésre szánt idő. A gyorsaság mellett a perszonalizáció is kiemelt szerepet kapott. A Xerox Extensible Interface Platform segítségével személyre szabhatóak a készülék funkciói.

 

A berendezéshez elérhető a Xerox Global Print Driver, ami jelentősen egyszerűsíti a nyomtatás menedzselését. Ezzel az univerzális driverrel könnyedén telepíthetőek, frissíthetőek és kezelhetőek a hálózatba kötött Xerox, illetve nem Xerox gépek. A gépen a McAffe biztonsági megoldásai futnak. Az aktív, folyamatosan ellenőrzött védelmi „fal” garantálja a készülék és a dokumentumok teljes körű védelmét bármilyen kártékony külső behatás ellen. Mindezek mellett a két oldalas nyomtatás és a hasonló alapbeállítások teszik lehetővé, hogy a készüléket takarékosan lehessen üzemeltetni.